Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Magyaros pulykanyárs grillen

Gyors, finom és könnyű grillvacsorát ajánl az origo szakácsa a a nyári estékre - friss salátával az igazi!

Hozzávalók:

1 kg pulykamell filé, 1 kis tubus gulyáskrém, fekete bors, 1 dl joghurt, 3 zöldpaprika, 2 cukkini, 3 vöröshagyma, 20 dkg húsos császárszalonna, olívaolaj

Elkészítés:

A pulykamell filét vágjuk kétszer két centis kockákra. Tegyük tálba, majd nyomjuk rá a gulyáskrémet, daráljunk rá fekete borsot és adjunk hozzá két evőkanál natúr joghurtot. Keverjük jól össze és tegyük a hűtőbe pár órára.

A paprikát, cukkinit, vöröshagymát és a húsos császárszalonnát szeleteljünk fel. A hússal váltakozva fűzzük fel bambusz vagy fém nyársra. Faszénparázson mindkét oldalát süssük pirosra. Sütés közben olívaolajjal kenegessük.
 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Federer erősített

Tenisz

A vasárnap Wimbledonban címét másodszor is megvédő Roger Federer trónja… Tovább olvasom