Délmagyar logó

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -2°C | 12°C Még több cikk.

Már igényelhetők az idei területalapú támogatások

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal hatékonyságnövelő intézkedésként bevezeti elektronikus kérelemkitöltési szolgáltatását – adta hírül lapunknak Janák József főigazgató.
Azok a gazdálkodók, akik az elmúlt évben 200 hektárt meghaladó területre igényeltek támogatást, a jövőben elektronikus formában férhetnek hozzá személyre szabott kérelemcsomagjaikhoz.
A kérelemcsomag átvételére és a kérelem elektronikus előállítására az MGSZH kistérségi kirendeltségein (volt falugazdász-központi irodák) a falugazdász nyújt segítséget. Az elektronikus kitöltés szabályairól tájékoztatót tartanak e héten pénteken délelőtt 10 órakor Győrött az MGSZH földszinti tárgyalótermében (Jókai u. 12.), jövő hétfőn délelőtt 9 órától Csornán, a Csukás Zoltán-szakközépiskola éttermében (Kórház u. 28.) és kedden délelőtt 10 órától a nagycenki polgármesteri hivatalban (Gyár u. 2.), illetve délután 3 órától a mosonmagyaróvári egyetem szaktanácsadó és továbbképző intézete előadótermében (Lucsony u. 2.). A gazdálkodók a tájékoztatókról előzetes értesítést is kapnak.
Akik az elmúlt évben 200 hektárnál kisebb mezőgazdasági területre adtak be támogatási kérelmet, a saját nevükre szóló, 2007. évi támogatási kérelemcsomagjaik után minél előbb érdeklődjenek falugazdászaiknál.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMS 03.26.

Tovább olvasom