Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 4°C Még több cikk.

Március első felében fizetik a 13. havi nyugdíjat

A Nyugdíjfolyósító Igazgatóság és a MÁV Zrt. Nyugdíj Igazgatóság egy utalványon, de ellátásonként külön jelölve, a szokásos nyugdíj-kifizetési napon folyósítja a márciusi nyugdíjat és a 2007. évi tizenharmadik havi nyugdíj első részösszegét. A 13. havi nyugdíj részösszege megegyezik a márciusi nyugdíj felével. A Magyar Posta Zrt. a fővárosban és a kiemelt városokban március 7-én, egyéb településeken pedig március 12-én kezdi meg az ellátások postai úton történő kifizetését. A bankszámlával rendelkező nyugdíjasoknak két részletben utalnak: a márciusi nyugdíjat 2007. március 8-án, március 9-én pedig a tizenharmadik havi nyugellátás első részletét. A banki jóváírás időpontja 2007. március 12.

„ Szélsőséges csoportok rendbontást terveznek”

A Nemzeti Nyomozó Iroda terrorizmus és extrémizmus elleni osztályának vezetője szerint vannak olyan információik, miszerint szélsőséges csoportok rendbontást terveznek március 15-re.

Szijjártó az új rendezvények ellen

A rendőrség ne engedjen teret a provokációnak, és ne engedélyezzen március 15-re egy újabb rendezvényt a fővárosi és a Fidesz-megemlékezés közé – mondta Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője sajtótájékoztatón a Parlamentben. Mint mondta, a Fidesz megemlékezésére már 15 órától gyülekezni fognak az emberek. Ugyanerre a környékre, 15 órára engedélyezett rendezvény provokációra ad lehetőséget és kockáztatja a megemlékezéseken részt vevő ünneplők biztonságát is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Farkas Péter lett a Széchenyi ESE elnöke

Kuti József, az egyesület alapítója, első elnöke a Széchenyi ESE közgyqlésén bejelentette:… Tovább olvasom