Délmagyar logó

2019. 02. 22. péntek - Gerzson 0°C | 10°C Még több cikk.

Matematikai esély

Asztalitenisz SZESE-Uniqa–Kaposvár 8–10

Győr, NB I-es férfimérkőzés.


Győri pontszerzők: Horváth (3), Hegedqs (2), Putz (2), Horváth–Hegedqs páros.
A hazaiak közül Horváth Attila három mérkőzést nyert, dicséretes teljesítményt nyújtott. Hegedqs Béni nagyon idegesen játszott, Putz József hozzáállása és megnyert két meccse nagyon jónak mondható és kevés hiányzott a még jobb eredményhez, minimális arányú vereséget szenvedett a másik két meccsén. Kovács Zsolt viszont semmit nem tudott hozzátenni a jobb teljesítményhez.
Az egyetemi csapatnak ezzel a vereséggel gyakorlatilag már csak matematikai esélye maradt a bentmaradás kiharcolására.
Albert Zoltán, a győri csapat egyik edzője: „Becsülettel küzdöttünk, de sajnos ez van. Túl hosszú ideje vívjuk szinte reménytelen csatánkat és egyszer minden véget ér. Egyszerre érzek tehetetlenséget és szomorúságot. Mint egy film, peregnek előttem az elmúlt évek történései az NB III-tól az Extraligán át mostanáig.”
Vígh Zsolt, a győri csapat másik edzője: „Nem nagyon van mit mondanom, hiszen úgysem érdekel senkit. Teljesen mindegy, milyen osztályban vagyunk, dolgozunk tovább tisztességgel és sportágunk iránti alázattal.”

Győri Elektromos I–Fejérvíz-Fetévszer 18–0

Győr, NB II-es férfimérkőzés.
Győztek: Lung D. (4), Markó A. (4), Paár D. (4), Papp G. (4), valamint a Lung–Paár és a Papp G.–Markó párosok.
Az előzetes elvárásoknak megfelelően alakult a mérkőzés, az ellenfél játékosai igazából még egy-egy meccsen sem tudták megszorítani a győrieket. A győzelemmel immár pontelőnnyel áll a második, feljutó helyen az Elektromos.

Győri Elektromos II–EMTE Móvár I 9–9

Győr, NB III-as férfimérkőzés.
Győri győztesek: Stanitz G. (4), Papp I. (4), Stanitz A., illetve Andorka (2), Antal Z. (2), Zömbik (2), Vajthó (1) és a Vajthó–Antal, Andorka–Zömbik párosok.
Hosszú szünet után ezen a mérkőzésen tért vissza Papp István, a győriek játékosa, aki mind a négy meccsét megnyerte. Mellette kiválóan játszott Stanitz Gábor is, aki szintén összes találkozóján diadalmaskodott. Váratlan, ám annál értékesebb pontot szerzett a csapat a bajnokság második helyezettje ellen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb bravúr

Kézilabda Komló Rába Quelle-ETO 22 (8) 22 (12)

Komló, Budapest Bank-férfiliga, 700… Tovább olvasom