Délmagyar logó

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra 0°C | 11°C Még több cikk.

MDF a sikeres soproni pályázatokért

Az MDF soproni szervezete azt javasolja, hogy a város is támogassa a hagyományos építésq családi házak energiatakarékossági pályázatára jelentkezőket – hangzott el a párt tegnapi sajtótájékoztatóján.
Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter bejelentette, országos szinten 2,6 milliárd forintot különített el az állam a hagyományos építésq lakások energiatakarékosságát szolgáló felújítások támogatására. A hírrel kapcsolatban Oszvald Ferenc, a Magyar Demokrata Fórum soproni szervezetének elnökhelyettese tegnapi sajtótájékoztatóján megjegyezte, várhatóan lesznek olyan soproni jelentkezők, akiket forráshiány miatt elutasítanak.
– A javaslatunk az, hogy az önkormányzat a lehetőségeihez mérten támogassa az igénylőket – tette hozzá az elnökhelyettes.

– Az MDF programjában kiemelten szerepel a környezetvédelem és az energiapolitika. Ezért is szorgalmazzuk, hogy a város csatlakozzon a programhoz.
Lakatos Péter elnökségi tag végezetül elmondta, felkérik Nagy Tamás elnököt, tárgyaljon a polgármesteri hivatal illetékesével, a közgyqlés tagjaival a támogatások ügyében.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Három százalékkal nő a GDP

Az idén 3 százalékkal nő a GDP, a lakossági fogyasztás stagnál, a beruházások 4 százalékkal bővülnek… Tovább olvasom