Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Medveczky: Ördög Nóra túl sokat képzel magáról

Szikrázik a levegő a Szombat esti láz két dívája, Medveczky Ilona és Ördög Nóra között. A táncosnő és a műsorvezető rossz viszonya körülbelül két hónappal ezelőtt kezdődött, amikor a csinos műsorvezető állítólag ajtót mutatott a revü királynőjének.

Szeptemberben Ördög Nóra feladata volt, hogy megbeszélje Medveczky Ilonával a táncosnő fellépésének részleteit a dalválasztástól egészen a próbákig. Az együttműködés korántsem ment olajozottan - értesült a Bors.

– Először a fellépés időpontja változott meg, ami már önmagában is nagy érvágás volt, mert emiatt nem tudtam megfelelően felkészülni – kezdte Medveczky Ilona, majd hozzátette: összesen három próbát tarthatott és az időpontváltozás miatt a koreográfusa sem ért rá.

- Évtizedek óta táncolok, számomra a profizmus alapja, hogy felkészülten állok ki a színpadra, és ebből nem engedek! – panaszkodott a díva.

Medveczky szerint méltatlanul bántak vele, a csatorna munkatársai nem értik kirohanásait Fotó: Bársony Bence/Németh Alíz
Medveczky szerint méltatlanul bántak vele, a csatorna munkatársai nem értik kirohanásait Fotó: Bársony Bence/Németh Alíz

Ilonát mégsem a kevés próba borította ki véglegesen, és nem is a neki nem tetsző fellépőruha, hanem Ördög Nóra viselkedése.

– Amikor elmondtam Nórikának, hogy sem a ruha nem tetszik, sem az, ahogy a drága időmmel szórakoznak, odavetette: ha nem csinálom meg erre a zenére, akkor fel is út, le is út. A döbbenettől meg sem tudtam, szólalni. Milyen jogon mernek ezek a kis nyikhajok erkölcsileg pálcát törni felettem?! – fakadt ki Ilona.

Medveczky nem érti, hogy mernek vele így bánni? Szerinte Nórika egy szép és tehetséges lány, de túl sokat képzel magáról. - A csillagászok szerint vannak álló, és hullócsillagok. Hogy ki hova tartozik, azt majd az élet dönti el. Jó lenne, ha ezt Nórika az eszébe vésné. Mert a hirtelen jött siker hamar el is múlik. Engem az élet már igazolt, szakmailag kikezdhetetlen vagyok - mondta a Borsnak Ilona.

A műsor készítői nem kívánnak a továbbiakban reagálni a táncosnő méltatlan sárdobálására, mert értékes időt vesz el a munkától a műbalhé.

Olvasóink írták

50 hozzászólás
 • 50. CID 2008. december 22. 14:00
  „Manikh ! Fogadd el a szíves invitálást. Remélem APEH-nál dolgozol :)”
 • 49. aranyka888 2008. december 21. 18:45
  „Jaaaa és MAnikh! Én voltam Bécsben még Madridban és Brüsszelben is!
  Te meg látogass el valami jóképű paraszt tanyára! De ha gondolod meghívlak hozzánk, de garantálom h leesik az állad!! ÉÉs nem a disznóktól meg a kecskéktől, elhiheted!
  Békés boldog kArácsonyt és újévet kívánok mindenkinek!”
 • 48. andrisne 2008. december 21. 04:45
  „aranyka888!
  Tiszteletben tartom a véleményed,bár nem értek vele együtt.Amit a parasztokról írtál,azon jót derültem!!!!!!!!!!!Nem tudom ki vagy,de ha Mórahalmi,akkor biztos ismerjük egymást!!!!!!!!Boldog Karácsonyt Neked és mindenkinek!!!!!!!!sziasztok”
 • 47. aranyka888 2008. december 20. 21:28
  „Hali!
  MÓRAHALMI VAGYOK!!!
  lehet h Nórika ilyen díjas meg olyan díjas, meg RAdnótiba tanult!! meg akárhány nyelven beszél, Medveczky mellett ő 1 nulla!!! Ennyi... ez a véleményem róla, attól függetlenül h mórahalmi vagyok. bocs a Nóra rokonjainak meg ismerőseinek!! XD XD XD meg a rajongóknak is!!!
  Am beképzelt kis liba!! EEEEEEEZZZZT HIGGYÉTEK EL NEKEM!!!

  Jaaa, és a parasztozásról annyit h nem érdekel!! Azt szokták mondani a szegediek, h A mórahalmiak traktorral járnak diszkóba!!! Én meg erre csak annyit: - Az lehet, de 40 milliós traktorral hát az is biztos!!! XD”
 • 46. smalltown 2008. december 20. 19:30
  „tenyleg suketek parbeszede, az is megkapja, aki esetleg nem all be a sorba Ordog Norat szapulni. Nem vagyok morahalmi, nem ismerem Norat. Nem kell, hogy szimpatikus legyen, ez teljesen szubjektiv, de leteznek tenyek is. Es mi van akkor, ha tanyarol jott valaki? Lehet, sokkal kulonb es intelligensebb, mint egy szuletett becsi! Vagy akar egy Nagy Buszke Szegedi!
  Azt hiszem, aki ismeretlenul kepes embereket igy szapulni, az a sajat kis frusztraltsagat vezeti le azzal, hogy masokba rug. Lazitsatok, kis piti rosszindulatoskodok- jon a karacsony, szep unnepeket nektek!”
 • 45. Manikh 2008. december 20. 19:02
  „Megint én!Parskita!Természetesen tudjuk hogy Mórahalom egy város,de csak egy a sok közül és nehogy hanyatt vágódjak már ettől!Javaslom hogy azért a Mórahalmi közegből némi ismeretszerzés céljából látogass el mondjuk Bécs városába,vagy Hamburg sem akármi,tehát mielőtt éles helyzet alakulna ki e kardinális helyzet miatt viszonyits egy kicsit.Az ember "értékét"nem a lakohelye teszi kulturáltabbá vagy kevésbé müveltebbé,a Medveczki "ügy"az nem erről szol bár kétségtelen:Nóra Mórahalmi lány de tettei nem a Mórahalmiak miatt olyan amilyen hanem mert a riporternönek a személyisége olyan amilyen,remélem ezzel nem huzom magamra Mórahalom város lakosságát...joestét!!!!”
 • 44. jergiz 2008. december 20. 18:23
  „Teljesen igaza van Ilonának Ördög Nóra valóban nagyot képzel magáról- de a viselkedését majd vissza fogja kapni olyan idős korában, mint most az Ilona. A fiatalságot meg a szépséget nem eszik kanállal- lesz még ő hullócsillag- nem is olyan soká.”
 • 43. andrisne 2008. december 20. 15:47
  „parskita,szivemből szóltál!!!!!!!!!!!!!!!!radenko,te nagyon buta vagy!!!!!!!!!!gyere már ki Mórahalomra és nézz szét,mielött tanyának titulálod!!!!!!!!!Nóri pedig egy művelt,jó családból való lány!!!!!!!!Ja,és soha nem lakott tanyán.............egyébként én sok tanyán lakó embert ismerek,de ők müveltebbek,mint te!!!!!!!!!”
 • 42. parskita 2008. december 20. 13:25
  „elnézést kérek, az első mondatom helyesen: milyen hirtelen jött tv-s szereplésről beszélsz??”
 • 41. parskita 2008. december 20. 11:06
  „milyen hirtelen jött tv-s pbeszélsz?? már fiatalkorában ő vezette a Kölyökklubot azrtl-en. és gondolom a sok nagyokos nem tudja, hogy Mórahalom nem falu,nem tanya,hanem egy város. csak azért, mert valaki nem nagyvárosból indult, attól még lehet egyenértékű másokkal. és mi az, hogy nem tanult meg beszélni?? aki bármit is jobban tud nála, menjen és csinálja helyette. a lehetőség ott van mindenki előtt,hajrá!!! jaaa, és az esetnél senki sem volt ott, senki sem tudja, hogy mi hangzott el pontosan.”
 • 40. radenko 2008. december 20. 10:32
  „Kis pállott szájú tanyasi liba felkerült Pestre nem tanult meg beszélni de még viselkedni sem. Hirtelen jött
  TV -és szereplésnek egyszer vége lesz mert tudatlansággal sokáig nem lehet valaki képernyőn maradni mert az üres fej csak kong.”
 • 39. Manikh 2008. december 20. 07:55
  „Kedves3406! Találó az álnév amit magadra aggattál,és bizom benne hogy az a rengeteg bölcsesség amit széthintettél.illetve "árnyaltál"maradéktalanul igaz is!..Feleslegesnek és idöpocsékolásnak sem érzem ezt az egészet mert nyilvánvalóan nem volt ennél értelmesebb elfoglaltságod.további hasznos és szép napot.és békés ünnepeket mindenkinek!!!!”
 • 38. 3406 2008. december 20. 06:55
  „hát ezt hívják úgy, hogy "süketek párbeszéde"...
  Aki továbbra is meg van győződve arról, hogy minden úgy történt, ahogy Ilonka tálalta - az tegye...
  aki meg ismeri Nórit, az meg biztosan tudja, hogy nem! A művésznő saját kardjába dőlt, és valakire rá kell vernie a balhét...
  Az egész cikk, és az általa gerjesztett indulat méltatlan és igazságtalan... de nem célom senkit meggyőzni, csak árnyalni kívántam a képet.
  Mindenkinek boldog karácsonyt!”
 • 37. Manikh 2008. december 20. 06:15
  „Bezony bezony!!!!Nem az egyetlen ilyen természetü poblema itt e "nemes"csatornán,a celebek és Győzikék korában.Én elhiszem hogy vannak emberek akik azt gondolják hogy jól van ez igy.csak hát egyszer mindenki megöregszik kedves Nórika és lehet hogy hamar eljön az az idő amikor egy csinosnak mondható valaki kedvence majd szépen letaszajtja a magyar anyaföldre és öt-hat év után azt sem fogják tudni merre van az a Mórahalom,pláne hogy az Ördög Nócika ki a fene is volt!Medveczki Ilona neve munkássága fogalom akár tetszik akár nem,ha az idösebb generációt nem tiszteljük mit várunk majd a tőlünk fiatalabbaktól??Gusztustalan ez az egész "szenzációgyártás"aminek a vesztesei a nézők és erről van itt szó,mindent a nézettségért,mindent!A minöség már rég nem szempont a keresksdelmi csatornákon,igy sajna aki a sarat dobálja az nem a müvésznő,hanem a hiuságában sértett Ördög Nóra félék akik mögött ott van az illetékes "mecénás "is....jóreggelt!!!!!”
 • 36. andrisne 2008. december 20. 05:59
  „köszi smalltown,tökre igazad van...........!!!!”
 • 35. andrisne 2008. december 20. 05:56
  „Egyébként meg végre volt valaki,aki helyretette ezt a kivénhedt divát,ahogy ő nevezi magát.Tény és való,korához képest gyönyörű még mindig,de felfoghatná végre,hogy megöregedett.Amit ő táncnak nevez,köze nincs hozzá.Azt hitte,hogy ez a műsor róla szól.Meg is érdemelte,hogy kirúgták,olyanokat nyilatkozott..."A szombat esti láz-t miattam nézik!"
  Nórikám!Csak igy tovább!!Szeretünk és büszkék vagyunk Rád!!!!!!!!!!!
  Egy közeli Mórahalmi ismerősöd”
 • 34. andrisne 2008. december 20. 05:20
  „Elsősorban hozzád szólok kutyuka!!!!!!!!!!!!!!!!Honnan veszed a bátorságot,hogy igy beszélsz Nóriról????????Ismered????????szerintem nem!!!!!!!!!!csak közlöm veled,hogy Nóri egy nagyon okos,művelt lány,aki megmaradt annak,aki volt.Egyáltalán nincs elszállva magától,ha hazajön ugyanaz a kedves "kislány"aki volt.A Mórahalmiak pedig szeretik és nagyon büszkék vagyunk rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ha neked nem szimpatikus,akkor ne nézd!!!!!!!!!!!A parasztságról meg annyit,hogy mindenki magából indul ki...............Szerintem te nagyobb paraszt vagy,mint mi Mórahalmiak.”
 • 33. smalltown 2008. december 20. 05:12
  „kutyuka , arrol nem hallottal, hogy nem az szamit ki hol szuletik, hanem hogy hogy viselkedik? Nem voltal ott az incidesnel, ugyhogy jobb, ha nem parasztozol le senkit - meg a vegen te tunsz a legnagyobb parasztnak!”
 • 32. kutyuka 2008. december 20. 01:48
  „A tobb nyelv beszelese melle tiszteletet nem tanitottak?Tok mindegy,hogy M.I. milyen.
  Az lehet,hogy Szegeden jart suliba,de nem szegedi volt ugye?erre mondtak,hogy parasztlany,gyengebbek kedveert”
 • 31. 3406 2008. december 20. 00:18
  „és még egy: ez a "takony lány, aki még beszélni sem tud" Kazinczy érmes...”
50 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kompenzálják a közalkalmazottak fizetését

Havi 180 ezer forintos bruttó fizetésig a közalkalmazottak havonta megkapják kompenzációként a… Tovább olvasom