Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Megegyeztek: lesz melegfelvonulás

Megegyezett csütörtökön a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Szivárvány misszió egyesület a hagyományos melegfelvonulás idei útvonalában és időpontjában. A korábban megtiltott rendezvényt a rendőrség engedélyezte július 5-re.
A Leszbikus, Meleg, Biszexuális és Transznemű Fesztivál felvonulását, a Meleg Méltóság Menetét a korábbi években az Andrássy úton tartották meg. A szervező Szivárvány Misszió Egyesület 2008-as rendezvényére vonatkozó bejelentést a rendőrség korábban a közlekedés aránytalan akadályozása miatt megtiltotta. A melegeket képviselő szervezetek és több politikus tiltakozása miatt a rendőrség a múlt héten úgy döntött, hogy a tiltó határozatot felülvizsgálják.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint csütörtökön megegyezés született a szervezőkkel. Ennek alapján a felvonulást július 5-re engedélyezték. A rendezvény az Erzsébet téren kezdődik, a menet az Andrássy úton vonul végig. A felvonulás a Hősök tere mellett, az 56-osok terén ér véget.

Olvasóink írták

65 hozzászólás
 • 65. Leeeeeeeeeeee 2008. július 02. 10:23
  „gyereke van.. ez felesleges teher és csak az idiótáknak van gyerekük

  ui:vagy aki nem ismeri a védekezés fogalmát xd”
 • 64. Leeeeeeeeee 2008. július 02. 10:22
  „"54-nek! Aki nem hagyja kibontakozni ezen hajlamát jól teszi, dicséretet érdemel. Az egyén nem önmagáért van még ha most oly divatos is ez a módi. Másokért élünk, például a gyerekeinkért!"

  Nagy lófaszt! milyen másokért? te hülye vagy.. akinek gyereke va az alapból hülye”
 • 63. Leeeeeeeeeee 2008. július 02. 10:20
  „imádom a leszbiket! a buzikat nem,de a leszbiket igen!”
 • 62. Leeeeeeee 2008. július 02. 10:18
  „HAJRÁ MELEGEK!
  szkita a kurva anyád te geci!”
 • 61. szkíta 2008. június 22. 02:07
  „Ja és Hajrámelegek!-nek kívánokegy jó nagyot hátúlról!”
 • 60. Team5 2008. június 21. 23:09
  „Hetero Parádét akarok! ;-))

  Rendezzünk egyet mi is!”
 • 59. Youhace 2008. június 21. 22:06
  „Örülök, hogy a többség azért normális. De látom van itt 2 repülő is.”
 • 58. Állampolgár 2008. június 21. 20:08
  „Hát szegény gyereked. Csak ennyit tudok mondani.”
 • 57. pan.cser 2008. június 21. 07:36
  „54-nek! Aki nem hagyja kibontakozni ezen hajlamát jól teszi, dicséretet érdemel. Az egyén nem önmagáért van még ha most oly divatos is ez a módi. Másokért élünk, például a gyerekeinkért!”
 • 56. pan.cser 2008. június 21. 07:29
  „Csupán azért emlegetem a jobb és baloldalt ez esetben is mert a hajlamosak bizonyos nagy arcú személyek, médiák az egész ellenszenv ügyet a jobb oldalra kenni, akárcsak a rasszizmust. ebben nincs különbség oda-vissza!”
 • 55. pan.cser 2008. június 21. 07:22
  „Kedves "Állampolgár"! Mi a fenére gondolhatna az ember ha a "homo"-ról van szó, ha nem a természet(teremtés)ellenes aktust gyakorlókra? Te miről különbözteted meg őket? Orruk fülük olyan mint másé, de ujabban közhírré teszik mit művelnek. Miért nem lehet kimondani azt, hogy jobb és baloldali szavazópolgár ösztönösen undorral gondol az ilyesmire. Számodra ez közömbös, közömbös, hogy punci vagy szőrös férfi s..g, ilyen is van, úgy hívják biszex, úgy minnt a gilisztáknál, amely egyébként hasznos lény. Ezt körülbelül olyan nehéz elfojtani, mint a homo-nak heteróvá válni. Csakhogy az igazság kimondása bűnnek számít, meg uszításnak, gyűlöletkeltésnek. Ne kérkedjenek és ez a lényeg, mert miattam, Demszky meghághatja az egész felvonuló bandát, csak valahol a sötétben tegye.”
 • 54. hajramelegek!!! 2008. június 21. 06:42
  „... ja es meg annyit, hogy biztos van a hozzaszolok kozott jopar olyan szemet is, aki elfojtja a melegseget, es inkabb szitkozodik, minthogy kussban maradna... vegig hazudja az egesz eletet, meg felesege es gyereke is van talan... es elkeseredett, hogy mennyire elkurta az eletet... es inkabb atkokat szor masokra.
  A szeretet ellentete nem a gyulolet, hanem a kozony. Mert ha valakit gyulolsz, akkor erzel iranta valamit. Akkor most dontsetek el, hogy gyulolet vagy kozony!”
 • 53. hajramelegek!!! 2008. június 21. 06:36
  „Egyszeruen nem ertem, hogyha egy hetero annyira biztos az identitasaban, akkor mit foglalkozik ennyit a melegekkel?! Ha a gyulolet annyira osztonos dolog volna, mint ahogy azt a 46-os irta, akkor az allatvilagban is felfalnak egymast, de semmi ilyenrol nincs szo. Bunbakokat kerestek, mert elkeseredettek vagytok. Mielott annyira felsobbrendunek ereznetek magatokat, jol soporjetek fel a sajat portatokon is, mert biztos, hogy benneteket is lenne miert szapulni.
  IGEN, jogokat a melegeknek!!! Nem azert akarnak hazasodni a melegek, mert huu de nagyon szep ket volegeny egyutt, hanem , hogy kirekesszek az ilyen szennyeket az elonyokbol. Gondolom a szaros penzuket elfogadnatok, ha orokolni kellene utanuk. Mocskos banda!”
 • 52. Állampolgár 2008. június 21. 01:56
  „Áááááá, és világ nem "jobb és baloldali szavazók"-ból áll, hanem EMBEREKBŐL, ezt kéne felfogni!”
 • 51. Állampolgár 2008. június 21. 01:39
  „De végülis igaz, feleslegesen írogatok ide... Mintha varjakat tanítanék víz alatt repülni...”
 • 50. Állampolgár 2008. június 21. 01:34
  „Tudnád, hogyan vág ide Sánta Ferenc és Az ötödik pecsét, ha tudnád, hogy mi az. Ezért mondtam, hogy tessék elolvasni. Rád is rád férne.”
 • 49. Állampolgár 2008. június 21. 01:27
  „Ez nem nyelvi kérdés, ott a melegek házassága pl. törvényben foglaltatik. Nem is értem miért kéne ezért olvasgatnom az ottani lapokat... Anélkül is tudom, hogy jobbam megy ott, a melegek teljes értékű jogainak elismerése mellett is. Úgyhogy hülyeséget írtál, bocs. Ennyi erővel Youhace hozzászólása is felesleges. Gondolod, hogy a te szöveget több embert érdekel?
  "Az szúrja már régóta a jobb és baloldali szavazók szemét," Ja, hogy te belelátsz mindenki agyába, vagy csináltál statisztikát? Biztosan reprezentatív...
  "Demszky atyus már elég sok feleséget megpróbált már..." Dajcs úr is elfogyasztott már pár feleséget, úgyhogy ez is rossz duma.
  Én hetero vagyok és nem is gondolok a melegek közötti aktusra, így nem jelenthetem ki, hogy undorítónak tartom. De ha te ezen jártatod az agyad, akkor talán a másik oldalon kellene lenned.
  Ezt az IP címet meg ki mondogatja neked, mert nem elöször hallom. Kis hal vagy te ahhoz, hogy megfigyeljenek. Az is maradsz... Netes szájhősnek lenni nem nagy kunszt.”
 • 48. Youhace 2008. június 20. 22:53
  „Örülök, hogy olyanok is írogatnak itt, akik ismerik Kanada, Spanyolország, Svédország, Dánia, Finnország nyelvét. Mert az, hogy a buzik felvonulnak, nem egyenlő azzal, hogy a társadalom imádja, sőt bálványozza őket.De naponta olvasgatván ezen országok lapjait, Te ezt nyilván nagyon jól tudod.

  Hogy jön ide Sánta Ferenc? Meghalt. Sajnálom. Ez az élet rendje. Mindenki elmegy,ha eljön az ideje. Szép időt megélt, és maradandót hagyott maga után. Ezen nincs mit vitatkozni, és senkinek nincs szüksége az olyan hozzászólásaidra, mint ott.
  Miért kell a halálához egyáltalán hozzászólni? Szerinted érdekel valakit, hogy nemrég olvastad, vagy most?NEM. Értelmes az ottani hozzászólásod. Unatkozol, vagy mi?”
 • 47. Kapuvári 2008. június 20. 21:21
  „Szép nap lesz ez a július 5. a hazafiaknak!sok sikert nekik!”
 • 46. pan.cser 2008. június 20. 18:24
  „Kedves "pesti"! Itt szó nincs politikai hovatartozásról sőt utálatról gyűlöletről sem általában. Az szúrja már régóta a jobb és baloldali szavazók szemét, hogy egyenlőségjelet akarnak tenni a hetero és homoszexuális viszonyok közé, holott tudjuk hogy nem az. Minden szervet bizonyos célokra alkotott a természet, másrészt a nemi aktus végső célja a szaporodás. Ha már ilyen szerencsétlennek született valaki, valószínű genetikai problémák állnak a háttérben azzal nem kéne kérkedni. No ez utóbbi az ami dühíti az embereket és tényleg viszolyognak és joggal. Egy heteró undorítónak tartja(ösztönösen) a homoszexuális aktust, a kamionokon pedig ilyen imitáció is folyik, nem beszélve a provokatív öltözködésről viselkedésről. Demszky atyus már elég sok feleséget megpróbált már lehet, hogy hajlamai nem egészen egyoldalúak. Én minden esetre nem az európaiság próbájának tartom. Akinek nem tetszik joga van hozzá, hogy a nemtetszését kinyilvánítsa. Vagy mégsem, mert azért az elgondolkoztató, hogy közlik velem, hogy ismerik a IP címemet és ha uszítok azt a saját felelősségemre teszem.”
65 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Júlis elsejétől összesen 406 gyógyszer ára mérséklődik

úlius elsejétől összesen 406 gyógyszer ára mérséklődik, ezen belül 406 készítmény ára 3 százalékkal,… Tovább olvasom