Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Megerőszakolt és kirabolt egy 80 éves asszonyt

Szombaton hajnal háromkor kopogott be egy egyedül élő, 80 éves tarnaörsi asszony házába egy férfi, hogy pénzt kérjen. Az asszony elutasító válasza után a férfi betörte az ajtót és újból pénzt követelt.
Ezután a konyhában magához vett egy konyhakést, azzal fenyegette meg az asszonyt, majd letépte a ruháit és megerőszakolta, végül elvette 11 ezer forintját - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Soltész Bálint, a Heves megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az idős nő sérülései miatt kórházi kezelésre szorul. A férfit elfogta a rendőrség.A férfi a támadás után azt követelte az asszonytól, hogy főzzön neki egy kávét. Az asszony ekkor tudott kimenekülni a lakásból és a szomszédjától kért segítséget. A rendőrök még a lakásban elfogták a 20 éves tarmaörsi férfit.

Kihallgatása során kiderült, hogy hajnali egykor Tarnaörsön egy másik családi házba is bement, az ott egyedül élő középkorú asszony felébredt, így a férfi bezárta a szobába és elmenekült a helyszínről. A férfi ellen rablás, erőszakos közösülés, személyi szabadság megsértése, valamint két rendbeli magánlaksértés gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség, és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Olvasóink írták

 • 15. gery 2008. február 25. 19:29
  „Falkavezér !

  Kit érdekel te Falkabuzi, ez a sok badarság amit itt összehordtok péterkével. Semmi köze az ADOTT CIKKNEK a cigányságról alkotott fajgyűlölő nézetedhez.

  Akkor írj, faszkalapkám, ha biztosan tudod, hogy cigányok voltak és nem csak következtetsz. Mi a fasznak írkáltál ennyi badarságot, felesleges volt, hasznosabban is eltölthetted volna az időt pl. kampányolhatnál a közeledő népszavazáshoz.”
 • 14. Falkavezér 2008. február 25. 18:09
  „gery!
  Parancsolj, te álliberális balfasz!

  80 éves asszonyt erőszakolt meg és rabolt ki egy réti néger
  2008-02-23. 16:18


  A rezsimet nem érdekli, hogy ma már szinte minden nap rabolnak és minden héten brutálisan összevernek és/vagy lemészárolnak egy-egy idős magyart a pénzünkből élősködő retkek. Nem alakul különleges nyomozócsoport, nem foglalkozik vele a terrorelhárítás, az APEH, sem a kormány sem az áruló parlamenti "ellenzék". A söpredék adót nem fizet, járványokat terjeszt, jogosítvány nélkül vezet lopott autót, elpusztítja erdeinket, szétlopja a vasutat, meggyalázza szobrainkat, templomainkat és temetőinket, rettegésben tart egész térségeket. Noha a fennálló törvények alapján is hetek alatt sittre vágható volna a cigány állomány zöme, a korrupt rendőrség félrenéz, a kormány pedig a segélyekkel egyenesen szaporítja, bátorítja a dologtalan, bűnöző létformát. Most egy 80 éves nénit pusztítottak el a tetvek, ami természetesen nem lesz téma sem a parlamentben. Helyette a magyar hazafiakat, vállakozókat zaklatja az összes hatóság.

  Megerőszakoltak és kiraboltak egy 80 éves asszony szombaton a súlyosan orkfertőzött Tarnaörsön. A bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható 20 éves helybeli (nyilván nem cigány) férfit a rendőrök a helyszínen elfogták és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A férfi hajnali 3 órakor betörte a sértett lakásának ajtaját, egy konyhakéssel fenyegetőzve megerőszakolta az idős asszonyt, majd 11 ezer forintjának átadására kényszerítette.

  Ezt követően azt követelte áldozatától, hogy főzzön neki egy kávét. A nő hozzá is látott, ám eközben kiszökött a házból és segítséget kért a szomszédjától, aki értesítette a rendőrséget. A perceken belül a helyszínre érkező rendőrök még a lakásban elfogták a gyanúsítottat. Kihallgatása során kiderült, hogy két órával korábban már megpróbálkozott egy másik magányos asszony kirablásával is, akkor sikertelenül.

  (MTI korrigálva)”
 • 13. gery 2008. február 24. 23:38
  „Kapuvári !

  Most vasárnap éjfél előtt írok neked, hogy legyen min rágódnod vezérbuzikám.
  Ki a faszt érdekel, a te és többi Hitlerivadék társad fajvédő szövege e cikk olvasata után ? Ezzel az erővel minden hova belehetne írni, ahhol csak billentyűt látsz, a cigányokról alkotott ítéletedet.
  Már kúrvára elegem van ebből, hogy nem lehet normálisan fórumozni, mert a 3. komment után támadnak a fajvédő faszkalapok, akik magmondják a kósert. Ugye unatkoztok ? Vonuljatok fel a bohóc ruhájú Magyar Gárdával, vagy verjétek ki a farkatokat, ha ez megnyugtat benneteket.”
 • 12. G 2008. február 24. 21:27
  „akkor indulj és kezdj el mészárolni hülyegyerek”
 • 11. Kapuvári 2008. február 24. 21:04
  „Az biztos,hogy cigány volt!gery!te vagy egy,kis, szdszes buzi,aki veri a kukiját,mert csak azok neteznek éjjel egykor, pláne szombat éjjel!mindenhol,mindig,minden fórumon fel kell hívni a figyelmet,és küzdeni kell a cigány és szdszes bűnözés ellen,mert nagyon a nyakunkra nőttek ezek a mocskok!a tehetetlen OV se tesz semmit ,csak a pofáját jártatja!”
 • 10. gery 2008. február 24. 20:41
  „Falkavezér !

  Azt sem tudod, miről van szó te faszfej. Kérd el a címét, és ha ennyire egyetértesz vele, akkor nyald ki a seggét. Jól is néznénk ki, ha minden cikkhez, ami megjelenik a Délvilágban, beírogatnánk egy előre betanult szöveget, ha köze van a cikkhez, ha nem. Nem gondolod, hogy ez így nevetséges és komolytalan?

  Egyébként minden topicban ezt csinálja, de már kúrvára idegesítő, hogy mindig ugyan azt kell, hogy olvassam.”
 • 9. ancona 2008. február 24. 18:47
  „Le kell vágni a farkát, érzéstelenítés nélkül, meg a kezét, amelyikkel lopott.”
 • 8. Falkavezér 2008. február 24. 17:13
  „gery!

  Ha van köze az esethez péter g. hozzászólásának, ha nincs, akkor is igaz minden szava, te pedig egy oltári nagy seggfej vagy.”
 • 7. gery 2008. február 24. 01:09
  „péter g.

  Te még mindig ezt a sok buziságodat szajkózod ? Nem unod még ?

  Hányszor másolod még be, különböző topicokba, ezt a begyakorlott, kívülről megtanult idétlen szövegedet. Nem is aktuális a téma, de te akkor is.... Szánalmas vagy és valószínűen, mint amit korábban is jeleztem, egy nagy buzi lehetsz, aki itt fórumról-fórumra járva élvezkedik, ahelyett hogy kivernéd a farkadat, legalább nem lennél ennyire fusztrált, kedves barátom.”
 • 6. Gergő 2008. február 24. 00:00
  „Honnan veszitek hogy roma volt az elkövető? Én még utalást sem találok a cikkben.”
 • 5. joy 2008. február 23. 22:41
  „No, az ilyen barmot kasztrálni kell, és élete végéig zárt intézetben tartani, nem börtönben, mert ez súlyos, közveszélyes elmebeteg.”
 • 4. jo bacsi 2008. február 23. 21:59
  „amen peter g
  es a bitofakra amin buszken es magasan loboghatnak ezek a magyar svedek”
 • 3. péter g. 2008. február 23. 19:35
  „"A söpredék adót nem fizet, járványokat terjeszt, jogosítvány nélkül vezet lopott autót, elpusztítja erdeinket, szétlopja a vasutat, meggyalázza szobrainkat, templomainkat és temetőinket, rettegésben tart egész térségeket. Noha a fennálló törvények alapján is hetek alatt sittre vágható volna a cigány állomány zöme, a korrupt rendőrség félrenéz, a kormány pedig a segélyekkel egyenesen szaporítja, bátorítja a dologtalan, bűnöző létformát. Most egy 80 éves nénit pusztítottak el a majdnem tetvek, ami természetesen nem lesz téma a parlamentben!"”
 • 2. Én 2008. február 23. 19:07
  „20 éves egy 80 éves nénit!!
  Hát nem teljesen egészséges, mármint fejben.
  Egyébként akkor sem, ha egy fiatalabbat.”
 • 1. TOMIKA 2008. február 23. 18:48
  „VERTE VOLNA KI ALSÓ MADÁR FOGÁSSAL IGEN IGEN IGEN”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

HírTV-s telefonált Veres választási kampányfőnöke nevében

A HírTV munkatársa telefonált pénteken kisebbségi politikusoknak Veres János pénzügyminiszter… Tovább olvasom