Délmagyar logó

2019. 02. 18. hétfő - Bernadett -1°C | 13°C Még több cikk.

Megfagyott férfit találtak az Izabella híd lábánál

Ismeretlen személyazonosságú férfi holttestére találtak hétfőn a déli órákban Szegeden. Az áldozat az Izabella híd lábánál feküdt. A szemlebizottság idegenkezűségre utaló körülményt nem tapasztalt, a halál oka feltehetően kihűlés.
A halott férfinél személyazonosításra alkalmas okmányokat nem találtak, kilétét ezidáig nem sikerült megállapítani. Feltehetően hajléktalan személy volt, akinek a híd lábánál volt az alvóhelye. Személyleírása: kb. 155 cm magas, 50 év körüli férfi. Kifejezetten vékony testalkatú. Haja őszes, szeme színe barna, szemöldöke sűrű. Fogazata erősen hiányos. Különös ismertetőjele, hogy végtagjain fagyási foltok láthatók, valamint a bal lábszár külső oldalán, továbbá a comb külső és belső oldalán műtéti heg található.Ruházata: szürke félkabát, szürke farmer, fekete kötött sapka.

A Szegedi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri az ismeretlen holttest azonosításában. Aki bármit tud az elhunyt kilétéről, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (Szeged, Párizsi krt. 16-22.), vagy telefonon a 62/562-400-as szám 17-55-ös mellékén, illetőleg a rendőrség 107-es, 112-es hívószámán, vagy a Telefontanú 06-80/555-111-es hívószámán.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Energiafűvel is lehet fűteni

Füzy Antal zákányszéki gépészmérnök olyan fejlesztéseken dolgozik, amelyek segítségével a… Tovább olvasom