Délmagyar logó

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Megfojtott újszülött kislány: rémtette után cigarettára gyújtott Kinga

Megfojtott újszülött kislány: rémtette után cigarettára gyújtott KingaFotó: Police.hu
Sufniban hozta világra, majd a gyanú szerint megfojtotta újszülött gyerekét egy 23 éves nő Zichyújfalun.
Szombat óta valami végleg megtört két Fejér megyei kistelepülés lakóiban. Sáregres és Zichyújfalu utcái kiürültek. Mindenki azon tanakodik: mi vihetett rá egy fiatal nőt, hogy kegyetlenül megölje újszülött csecsemőjét?

A Bors megírta, a 23 éves, Sáregresen élő Kinga barátjánál, Zichyújfalun világra hozta gyermekét, majd a szörnyű gyanú szerint megfojtotta a kicsit. A holttestre a nő párjának, Lászlónak a nevelőapja talált rá szombaton délben, azonnal értesítette is a rendőrséget.

A rendezett portán László és a gyászoló rokonok meredten néztek maguk elé. A fiatalember annyit elmondott, sosem vette észre Kingán, hogy terhes lenne. Mikor nagyobbnak látta a molett testalkatú lány hasát, az egyszerű puffadásra fogta.

A Bors úgy tudja: Kinga szombat reggel felkelt, hátrament a sufniba, ahol körülbelül 20 percet töltött el. Véres cipőben és nadrágban tért vissza, párja számon is kérte, hogy mi történt, de a nő a havi menstruációval magyarázta a foltokat. Ezután elszívott egy cigarettát, megivott egy kávét, ám a fiút nem hagyta nyugodni a dolog, ezért Kingával kórházba mentek – ott pedig minden kiderült.

A Bors információi szerint a csöppség kislány volt, ugyanakkor DNS-vizsgálat tisztázza, ki az édesapja.

Kinga családi házánál a lány nevelőapja fogadta a Bors munkatársait. A megtört férfi alkarjára Kinga portréja van tetoválva. Noha nem a saját vére, mégis tiszta szívből imádta a lányát. A történteket képtelen megemészteni.

– Kingának sosem kellett nélkülöznie, mindent megkapott, amire szüksége volt. Mindig nagyon zárkózott volt velünk is, de hogy a terhessége hogyan maradhatott rejtve... – csóválja a fejét könnyes szemmel az apa. – Beszélni sem tudtam vele, csak jöttek a rendőrök és elvitték. Romokban a családunk. Meg lehet ezt bocsátani? A lányom és az unokám is elvesztettem – mondja megtörten a férfi.

A rendőrség emberöléssel gyanúsítja a fiatal nőt, aki kihallgatásán beismerte, valóban szült egy gyereket. Javasolják letartóztatását.

 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vascsővel megverte és kirabolta volt zárkatársa anyját

Vascsővel megverte és kirabolta volt zárkatársa anyját
A 40 éves férfi rendőrnek adta ki magát. Tovább olvasom