Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 1°C Még több cikk.

Megjelent a Kisalföld receptgyűjteménye!

A Kisalföld receptversenyének összegzéseként száz olvasónk 250 receptjével megjelent a Kisalföld szakácskönyve.
A százhatvan oldalas minőségi kiadványt kézbesítőink a jövő héten kezdik házhoz szállítani előfizetőinknek, mindazoknak, akik előzetesen megrendelték a receptgyűjteményt. Nem lesz könnyű dolguk, hiszen a ma reggeli állás szerint nem kevesebb, mint háromezer-ötszáz könyvet kell kivinniük. Ez a többezernyi előzetes rendelés akkor is sikernek számítana a könyvpiacon, ha országos terjesztésű lenne a könyv, mi pedig csak a megyében terjesztjük ezt a különleges gyűjteményt.
Varga Lajos, a Kisalföld terjesztési vezetője elmondta, munkatársai vállalják, hogy a következő két hétben mindazoknak házhoz viszik a könyveket, akik a jövő hét végéig megrendelik A Kisalföld receptjeit.
Nem késett le tehát senki, telefonon, SMS-ben, e-mailben és a Kisalföldből kivágott szelvényen is megrendelhető még a Kisalföld szakácskönyve.

Májustól pedig a Kisalföld ügyfélszolgálati irodáiban, Győrben, Sopronban, Mosonmagyaróváron és Csornán egyaránt megvásárolható lesz a receptgyűjtemény.

Aki viszont nem akar várni addig, exkluzív lehetőségként már a hétvégén megveheti a könyvet. A Kisalföld receptjeit árusítani fogjuk a Nyúli húsvét tavaszi fesztiválon, vasárnap tíz órától hétfő estig. Érdemes ellátogatni a fesztiválra, már csak azért is, mert a Kisalföld receptversenyében közreműködő mesterszakácsok azon túl, hogy dedikálják a könyvet, finom ételt is főznek a vendégeknek.

A Kisalföld szakácskönyve nem készülhetett volna el olvasóink aktív közreműködése nélkül. Köszönjük, hogy lelkesen szerepet vállaltak a Kisalföld receptversenyében, és több mint ezerháromszáz receptet küldtek be eddig szerkesztőségünkbe. A versenynek még koránt sincs vége, mint ahogy a szakácskönyv sikere is azt jelzi, hogy hamarosan újabb minőségi receptgyűjtemények készülhetnek a Kisalföld gondozásában. Tisztelegve olvasóink konyhaművészete előtt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sült kolbász után csokipálinka

Gyermekekre jellemző tulajdonság, hogy ha valamivel kísérletezni szeretnének, azt akkor teszik meg, amikor a szülők nem tartózkodnak otthon. Magdika is így tett 13 éves korában: a szülők Téten szüreteltek, ő pedig nekiállt rétes nyújtani. A túrós finomság kitűnőre sikeredett, így a munkából fáradtan hazatérőket kellemes meglepetés várta. Finom süteményei is bekerültek receptkönyvünkbe. Tovább olvasom