Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | -1°C Még több cikk.

Megjelent Zséda új albuma

"Zséda-Vue" címen megjelent Zsédenyi Adrienn izgalmas hangzásvilágú, új lemeze.

"Rengeteg szeretet, sok-sok érzés burkolja be a Zséda-vue-t. Szeretném, ha - amíg a lemezt hallgatja - velem hallgatná ebben a burokban az angyalok suttogását."(Zséda)

Egy előadó életében minden új lemez megjelenését komoly várakozás előzi meg, hiszen a sikert kizárólag a közönség döntheti el. A szerencse a felkészültség és az alkalom találkozása. Az alkalom lehet véletlen, de a felkészültség az nem. Zséda tehetsége, elszántsága, munkabírása és felkészültsége bámulatra méltó.  A "Zséda-Vue" című új stúdió album - az elso lemezhez hasonlóan - komoly szakmai felkészültségről tanúskodik és  joggal pályázhat majd több díjra, elismerésre.

További információ:
www.zseda.hu 
www.warnermusic.hu    

Zsédától már megszokhattuk, hogy lemezei mind címükben, mind vizuális világukban egyaránt formabontók. A második lemez borítója is egyéni vizuális megoldásokkal, finoman kidolgozott képi világgal varázsol el bennünket. Izgalmas képek, amelyekbe izgalmas dalokat csomagolt be az előadó. A Zséda-Vue címében is újdonságot rejt: Zséda szándékai szerint olyan dalokat gyűjtött erre a lemezre, amelyek mindnyájunkkal megtörténtek vagy megtörténhetnek.  A Zséda-Vue albumon hallható dalok mindegyikében felfedezhető valami egészen egyedi, egyéni zenei megoldás. Ebben a könnyűzenei daldömpingben öröm olyan szerzeményeket hallani, amelyek csupán saját magukra hasonlítanak. 

fotó: Pitrolffy Zoltán, stylist: Eli van Poeyer
Zséda csak némileg változtatott a győztes alkotótársak csapatán; így Rakonczai Viktor, Létray Ákos, Kiss Gábor, Major Eszter, Szabó Ágnes szerzők névsorát már Valla Attila is színesíti, aki több dalszövegével  járul az album várható sikeréhez. 

Lemezbemutató koncert! 2004. november 20-án 19.00 órakor Zséda és a különleges dalok rajongói élőben is meghallgathatják az album anyagát a Budapest Kongresszusi Központban. 

4 szerencsés olvasónk most megnyerheti Zséda új lemezét! Válaszoljon a a következő kérdésre:

Melyik együttes tagja volt szólókarriere előtt Zsédenyi Adrienn?

a.) Jazz+Az
b.) Cotton Club Singers
c.) Fresh

A választ a jatek@kisalfold.hu címre várjuk, november 21-ig! Kérjük, a levélben tüntesse fel telefonszámát és postacímét is!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A politikusok nem kérnek az e-szavazásból

Az RSA barcelonai konferencián a törvényalkotók meglehetős szkepticizmusról tettek tanúbizonyságot… Tovább olvasom