Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

meglepte a gyQzelem

A fertQszéplaki Fekete Imre lett a Tippmester heti nyertese. A felszolgálóként dolgozó szerencsés olvasónk 13 találatot ért el, így csupán egyetlen alkalommal hibázott a játék 18. fordulójában. Heti nyertesünk tQlünk tudta meg a jó hírt.

tippjáték

„ Bevallom Qszintén, nem szoktam visszanézni a helyes eredménysort – mondta a fertQszéplaki Fekete Imre, a Tippmester legutóbbi játékhetének gyQztese. – Meglepetésként ért a gyQzelem, bár amikor elkezdtem játszani, azért titkon számítottam rá, hogy egyszer én leszek a nyertes. Régebben fociztam a helyi csapatban, így elsQsorban a futball a kedvenc sportágam. Folyamatosan figyelemmel követem az eredményeket. Nemcsak a megyei osztályokban, hanem az NB III-ban is, ahol több ismerQsöm szerepel. A külföldi együttesek közül a Liverpool és a Milan a két legnagyobb kedvencem. Másik hobbim a kerékpározás.”
Fekete Imre hozzátette: utóbbira sajnos a munkája miatt egyre kevesebb ideje van. Mint mondja, akkor dolgozik általában, amikor mások kikapcsolódnak.
A heti eredménylistákat tekintve Fekete Imre mögött a sorsolást követQen Érdi Gábor (Mosonmagyaróvár) és ifj. Pozsgai László (Csorna) végzett egyaránt 12–12 találattal. Nyereményeiket GyQrött, az Újlak utcai szerkesztQségünkben vehetik át.
A játék 18. hetének helyes tippsora a következQ: 2, 2, 1, 1, 1, 1, 2, 1, 1, 2, X, 1, X + 1.
További információk és a teljes eredménylista a www.tippmester.kisalfold.hu internetes oldalon található.
Mint azt már korábban jeleztük, a karácsonyi ünnepek miatt a héten nem rendeztük meg a fordulót. Olvasóink legközelebb január másodikán, keddi számunkban találhatják meg az aktuális tippszelvényt, melyen a labdarúgás mellett már újra szerepel majd a kínálatban kézilabda és kosárlabda is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

''Ha igazul csináljuk, az eget is lilára festem''

Azt szokta mondani: elsősorban ember, csak másodsorban színész. Pedig Szeged színészkirályát, Király… Tovább olvasom