Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Meglepték a Magyar Gárdát a romák Pétervásárán

Legalább kétszáz roma emberrel találta szemben magát öt magyar gárdista Pétervásárán, de összetűzésre nem került sor - tudósít hétfői számában a Heves Megyei Hírlap.
A Magyar Gárda tagtoborzót tartott volna szombaton a városháza előtt, ám ezt gyakorlatilag megakadályozták a Heves megyei városból, a környező településekről, sőt még a szomszédos Nógrád megyéből is a helyszínre érkezett romák - adta hírül az újság.

A szintén a helyszínen tartózkodó Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat elnöke arra figyelmeztetett, hogy senki ne bántsa a gárdistákat. Beszéde alatt a gárdisták a romák tapsától kísérve elhagyták a helyszínt - számol be a történtekről a napilap.

Olvasóink írták

 • 11. JAson Donovan 2008. június 15. 10:05
  „pan.cser

  Te egy igazi ősbunkó vagy aki nincs tisztában a szavak jelentésével.. terrorizálták egymást, te egy milyen idiot vagy :)”
 • 10. tisztahiszti 2008. március 28. 18:40
  „Egyik kutya másik eb.A gárdára csak oly diktatúrában van szükség amit a nyomorgó nemzetünk most él át.
  Sajnos a jövö azt hiteti velünk, hogy a kikelet,megloplak, törvénytelenül lecsuklak, multik parancsára bezárom a boltod kommandós akcióit ezek a gárdisták fedezik és az így bezárt boltokat meg a másik fél éjszaka kirámolja”
 • 9. Ezt olvassátol el! 2008. március 05. 07:33
  „T. Szerkesztőség!

  Némileg érintett lévén, kikívánkozik belőlem néhány tapasztalat-szülte gondolat. A pétervásárai tudósítások fényképein felfedeztem több általam ismert személyt. Az eseményekről nem írhatok, mivel én dolgoztam és nem értem rá elmenni. Az viszont érdekes iránvonal, hogy az OCÖ szervezetten gyűjti egybe a börtönviselt cigányságot. A felismert emberkék a bükkszenterzsébeti Radics és Bogdán család prominens képviselői. A napi rendes italozás-játékgépezés közepette átrándultak egy kicsit a szomszédba bulizni. Úgy tűnik jelenleg szabadlábon képviselik érdekeiket. Ezek a családok évtizedeken keresztül kizárólag bűnözőket adtak a társadalomnak.

  Bükkszenterzsébeten élnek és élősködnek. A leszármazottaiktól nem lehet normális oktatómunkát végezni a tarnaleleszi általános iskolában. Felgyújtják az önkormányzattól kapott és már teljesen lepusztított házukat és elemi kárra hivatkozva új lakást kérnek a polgármestertől. Havonta több pénzt hagynak a kocsmában, mint amennyiért mi a feleségemmel dolgozunk. Nincs biztonságban sem ingóság sem jószág. Ellopják a szomszéd faluból a disznótor kész termékeit. Ha rajtakapják őket szinte semmi büntetéssel megúszhatják. Nem szólhatunk ha kiveszik a kezünkből a telefon, elveszik a gyerekek bringáját. Ha betör hozzám az megélhetési probléma, ha szóvá teszem, rasszista vagyok! A környékbeli falvak polgármesterei számos alkalommal pályáztak sikeresen közmunkapénzre. A cigányok csak kiröhögték őket, mondván, majd megyünk segélyért. Kizárólag magyar emberek mentek dolgozni. Nagyon veszélyes, ez az út, mert egyre nehezebblesz embert faragni belőlük. Tenni semmit nem akarnak, mindent csak elvárnak. Az én tapasztalataim kizárólag erre a régióra korlátozódnak, de valószínűleg mindenütt érvényes, ahol a cigányság létszáma eléri a kritikus tömeget.

  Ijesztő iránynak tartom, hogy az OCÖ csak akkor kévisel, amikor cigányoznak. Hol van a rasszista Kolompár Orbán amikor a cigány 50 ezer forinttal a zsebében ellopja a szomszédom motorját? Ha ott lenne mit mondana? Holnap is lopd el! Megvédünk! Megyünk a TV-be! Szervezetten hangolják a cigányságot a magyarok ellen. Erkölcsi hátteret biztosítanak a bűnözéshez. Ez a jövő!

  Nincs törvény ma Magyarországon ami ezt az ámokfutást meg tudná állítani? Nincs olyan akarat amely a dolgozó emberek megbecsülését tartaná fontosnak? Különös fricskának tartom, hogy a Magyar Gárdát támadó szervezetnek állítják be. Miért? Ez a szerveződés nem kezdeményezés, hanem válasz. Válsz az egyre erősödő elnyomásra. Válasz a gyerekeink elnyomására.

  Hogyan fog élni ez a nemzet a jövőben?

  Mit mondjak a gyerekeimnek? Tanuljatok és menjetek el élni egy más országba? Mit várhatunk?

  Milyen jövőkép van egy fiatal előtt? Ki fogja 10-20 év múlva finanszírozni az eltartott tömegeket? Hogyan él a magyar egy emberöltő múlva?

  Köszönöm,hogy meghallgattak.

  V.P."”
 • 8. Radenko 2008. március 04. 20:26
  „Nézd meg először a szótárban a terrorizmus szót, elemezgesd pár napig, aztán gondold végig milyen hülye vagy. vagy pancser?”
 • 7. pan.cser 2008. március 03. 21:37
  „Képzeljétek el fordítva 200 gárdista és 5 roma! Lenne itt ordítás akkora, hogy a pingvinek is hallanák az Antarktiszon. Az adott eset is terrorizmus volt csak most a romák terrorizálták a gárdistákat. Hol volt a Rendőrség?”
 • 6. Arpapa 2008. március 03. 20:34
  „bundi: "sokan vannak suhancok"??? TELE VAN suhancokkal, nézd meg jobban, elég ha gyűléseken készült fotókat nézel. Kabaré az egész. Meg szégyen. Külföldön meg aszalnak rajtunk. Bár úgyis betiltják, ahogy a Vér és becsületet is Bácsfy Dianával az élen.”
 • 5. bundi 2008. március 03. 20:18
  „******************************************************************
  Teljesen igaza van a romaknak, jo csinaltak! szerintem sokan vannak suhancok a gardaban, akik azt sem tudjak, mi tortent 1867-ben. Meg fasiszta muzsikakat zengenek (akik magyarokat irtottak)”
 • 4. Árpapa 2008. március 03. 19:53
  „:D ez marha vicces, el tudom képzelni azt az 5 balfaszt a hülye egyenruhájukban... :D
  szerintem a cigók is kiröhögték őket.

  :D”
 • 3. Falkavezér 2008. március 03. 13:40
  „A rendőrség persze most nem volt 30 autóval a helyszínen, ja persze a zéró tolerancia jegyében az autósokat sarcolták máshol, minden apró kis szabálytalanságért”
 • 2. Magyar. 2008. március 03. 12:24
  „A védelemre szoruló kisebbség....”
 • 1. Kapuvári 2008. március 03. 10:52
  „na ebből is látszik,hogy kiktől kell félni ebben az országban!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A GKI szerint a második félévtől kezd élénkülni a gazdaság

A magyar gazdaság idén kijön a tavalyi "gödörből", de az első fél-, és különösen az első negyedév… Tovább olvasom