Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Megnyílt az elsQ internetes gyógyszertár

Megnyílt az elsQ magyarországi online gyógyszertár, vagyis a jövQben akár a világhálón keresztül is beszerezhetQk a szükséges orvosságok.
Az internetes patika honlapján gyakorlatilag a teljes gyógyszertári választék megtalálható, a vény nélkül kapható és vényköteles gyógyszerek, vitaminok, tápszerek, gyógyhatású és homeopátiás készítmények, amelyeknek nemcsak fényképe és ára nézhetQ meg, hanem részletes betegtájékoztató lapja is. Így akár vásárlás nélkül lehet tájékozódni részletesen például arról, hogy mely betegség esetén alkalmazható a készítmény, milyen mellékhatásai lehetnek, vagy milyen hatóanyagokat tartalmaz.
A gyógyszerellátást érintQ törvényi változások Magyarországon is megengedik az orvosságok világhálón történQ forgalmazását és házhoz szállítását, s ezekkel az új lehetQségekkel él az új internetes patika. A rendszert egészségügyi szakemberek építették fel, és Qk is üzemeltetik – adta hírül a Magyar Egészségvédelmi Alapítvány.
A vény nélkül kapható termékeket szabadon kérheti bárki az internetes gyógyszertártól. A kiszállítás a rendelést követQ napon történik, az ország egész területén. Vényköteles gyógyszerek megrendelését viszont csak abban az esetben fogadja el a PirulaPatika, ha a receptet, vagy recepteket a beteg elQbb a megrendelQlappal együtt eljuttatja a rendszert üzemeltetQ szakemberekhez, és megbízást ad nekik a készítmények kiváltására és házhoz szállítására. A megrendelt és kiszállított termékekért utólag, átutalással vagy készpénzben lehet fizetni. (mti)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hogyan érinti a gépjárműadó változása?

Tovább olvasom