Délmagyar logó

2019. 03. 24. vasárnap - Gábor, Karina 4°C | 20°C Még több cikk.

Megölte testvérét, majd öngyilkos lett

Az újabb információk szerint elképzelhető, hogy nem kettős kivégzés, hanem testvérgyilkosság történt a szlovákiai Gútán, ahol holtan találtak egy testvérpárt.
A csallóközi településen történt kettős halálesetre vasárnap derült fény, miután a testvérek apja hazatért hosszabb külföldi útjáról. A kihívott rendőrök megállapították, hogy a 44 és 42 éves férfiak életét golyóval oltották ki, ám - a korábbi hírekkel ellentétben egyikükkel sem tarkólövés végzett. Egyiküknek ugyanis a szemén, míg a másiknak a száján hatolt be a golyó, ezért jelenleg az a legvalószínűbb, hogy a fiatalabbik testvér agyonlőtte testvérét, majd magával is végzett. Ezt támasztja alá az is, hogy az egymással szemben ülő fivérek előtt néhány borospohár és egy borosüveg volt, ezért minden bizonnyal együtt borozgattak, mikor valamiért összeveszhettek. Mindezek ellenére, pillanatnyilag még az sem zárható ki teljesen, hogy mindkettejükkel harmadik személy végzett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Domínium a Rába partján

A Rába Domínium Ingatlan Kft. Győr-Moson-Sopron, Komárom és Veszprém megyében mintegy huszonnyolcezer négyzetmétert kitevő nyolc létesítmény gazdája, száznál több bérlője van világcégtől a kis magántársaságig. Évi bérleti bevétele mintegyhétszáz - millió, s a folyamatban lévő fejlesztéseinek értéke meghaladja a négymilliárdot. A Domínium feje Rigó László. Tovább olvasom