Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Megpofozta a tanárt az elsős kisdiák édesanyja

Megpofozott egy tanárt az egyik feldühödött szülő Hajdúhadházon. Az egyik első osztályos kisfiú anyukája azt akarta számonkérni, hogy miért ment haza sérülésekkel gyermeke az iskolából. A tanár 8 napon belül meggyógyul, most táppénzen van.
A hajdúhadházi iskolában múlt szerdán két elsős gyerek verekedett össze, a tanító ugyan szétválasztotta őket, de az egyik kisfiú a szeme alatt monoklival ment haza.

Másnap az anya bement az iskolába, és felpofozta a tanítónőt. Az eset pillanatok alatt megtörtént, melynek szemtanúja volt néhány diák és tanár is. A tanítónőt annyira megviselték a történtek, hogy azóta táppénzen van és a Híradónak sem akart nyilatkozni a történtekről.

A tanárnő 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Felkerestük a verekedő anyát is, ő nem akart nyilatkozni . Csak annyit mondott, a fia durva sérülésekkel jött haza tanítás után, és másnap ezért ment be az iskolába.

A rendőrség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A nyomozás gyorsított eljárásban folyik, 2 héten belül bírósági ítélet is születhet. Az édesanya 3 év börtönt is kaphat, amiért felpofozta a pedagógust.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újfajta drog okozhatja a német euró-bankjegyek szétesését

A német rendőrség szerint egy újfajta kábítószer, illetve az azzal élők okozzák a németországi… Tovább olvasom