Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

Megszökött a romániai intézetből a Budapesten késelő fiú

Megszökött a csíkszeredai intézetből a Budapestről hazaszállított kisfiú - mondta a Hargita megyei Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság egyik munkatársa.
A tizenkét éves gyereket szerdán adták át a magyar hatóságok a romániai gyermekvédelmi illetékeseknek, miután a román állampolgárságú fiú combon szúrt egy fiatalt a budapesti Blaha Lujza téren.

Olvasóink írták

35 hozzászólás
12
 • 35. gery 2008. január 21. 11:43
  „péter g !

  Péterkém, az nagy helyzet, hogy az irományod, ami minden szakmai, és
  Tudományos alapot nélkülöz, tele van általánosításokkal. Ráadásul kiderült, hogy nem vagy génkutató, amin persze egy csöppet sem lepődtem meg, úgy hogy ezzel megerősítetted bennem ezt az állítást:
  A rasszista buzerások táborát erősíted.

  Azt a szenny kuruc info-t meg nagyon gyorsan felejtsd el, mert semmi másra nem jó, csak a rasszista hajlamú emberek bujtogatására. Egy jó érzésű Magyar embert kimondottan idegesíti ez a sok sületlenség, amit ebben összekotyvasztanak.
  Érdekes nekem a munkám során, nagyon sok cigánycsaláddal volt már kapcsolatom, és nagyon sok roma értelmes barátom is van, ezt, amiket te ide firkáltál, ezekből, a semmit mondó, hiteltelen irományokból idézve én egyiket sem tapasztaltam nagy általánosságban, Úgy, hogy azt az EGÉSZ cigányságra rá lehetne húzni.

  Legalább annyi eszed lehetne, hogy oda biggyeszd, hogy vannak ilyen romák is és vannak fejlődni képes romák is és vannak művelt romák is, értelmiségi romák is...

  De te a fasiszta megközelítésű, ,,minden cigány génhibás elmélettel" nem sok keresni valód van ebben a társadalomban.
  Remélem egyszer találkozol ezekkel az "orkokkal" egy sötét sikátorban !!!!”
 • 34. péter g. 2008. január 21. 10:18
  „gery!
  A cigány kisebbségi önkormányzat megbízásából készült összeírás súlyos megállapításokat tartalmaz. Például azt, hogy a helyi roma közösség egészségügyi állapota lesújtó. Ennek részben genetikai okai vannak, ami főként örökletes szem és tüdőbetegségekben nyilvánul meg (Kuruc.info: "főként". Vajon az orkok hány százaléka szenved ezekben, ha tudjuk, hogy jó részük - Nyírmihálydiban pl. az újszülött cigányok hivatalos források szerint 100%-a! - szellemileg visszamaradott? A Lentiben a 11 évesen a falu cigányvajdája - egyben a lány nagyapja - által felcsinált lány, a belterjesség & vérfertőzés következtében, süketnéma (ami szintúgy nem szem- / tüdőbetegség!), és nem mellesleg szintén értelmi fogyis stb.) A rossz életkörülmények pedig tovább súlyosbítják a helyzetet. A higiénia hiánya (Kuruc.info: lásd pl. a Népszava (!!!!) kötelező jellegű cikkét, amely egyenesen azt írta, hogy a cigányok a szobájukba szarnak. A közelmúlt Hepatitis A-történéseit meg ismerjük, ugye? Ismétlésképp: ITT van a kötelezően ismerendő és számon tartandó cikk), valamint a vitamindús ételeket, zöldségféléket és gyümölcsöket mellőző táplálkozás (Kuruc.info: értsd: az orkok chipset, kólát zabálnak gyümölcs, normális hús helyett. A füstölésről, piáról, drogokról nem is beszélve, amelyek egy főre eső felhasználásában világelsők. Nem csak nálunk, hanem mindehol máshol - lásd a szlovák és finn cigány-drogozási arányszámokat pl. ITT) szintén tovább rontják már egészen fiatalon a romák egészségi állapotát.”
 • 33. péter g. 2008. január 21. 10:10
  „Ha már rasszizmusról akarnak beszélni a médiában, csak tessék, az RTL Klub beszámolhat arról, hogy 24 magyart öltek meg a cigányok 2007-ben, de egy cigány sem lett bűnöző magyar áldozata. Talán nem rasszizmus az, ha valakit azért ölnek meg a romák, mert az illető nem cigány származású? Az nem rasszizmus, hogy valakit azért választanak ki rablásnál, mert nem cigány, hanem magyar? Dehogynem. Mégis, az óvatos magyar embereket hívják "előítéleteseknek" és "rasszistáknak" és nem a magyarokat áldozatoknak kiválogató cigánybűnözőket!”
 • 32. gery 2008. január 20. 21:08
  „péter g.!

  Számodra érdekesek a hozzászólásaim, annak nagyon örülök. Figyu, bizonyára diplomás ember vagy és jól tudod, hogy a rasszistákat nem lehet meggyőzni, még a legjobb érvekkel sem. Kérlek, olvasd el az előítélet definícióját. Ajánlom, pötyögtesd be a "gúgliba" úgy könnyebben megtalálod.
  Hagyd már magad,, ! Ezzel a sablonos ,,mi adófizetőnk" dumával. Minden tahó ezt szajkózza, mint ha az ő adója aranyból lenne. Én sem kedvelek minden romát, mint ahogyan mindent magyart sem, számomra szemét és rendes ember létezik és ennek a szinonímái.

  Lenne egy kérdésem hozzád, mielőtt folytatnánk a csevegést: Te génkutató vagy?
  Mert ha nem akkor kár pofáznod ezekről, a dolgokról, és te is a rasszista buzerások táborát erősíted.

  Én pedig várom, a génhibás romákról szóló disszertációdat.!”
 • 31. péter g. 2008. január 20. 20:37
  „gery!
  Érdekesek a hozzászólásaid, jellemeznek téged! Kár, hogy egy érved sincs, senkit nem tudtál megcáfolni. Ha te szereted a cigányokat és bárki is írigyelne ezért a nemes érzésedért, csak nevess rajta! Madarat tolláról... De azért azt ismerd el, hogy mi adófizetők tartjuk el ezt a vérfertőző, hepatitisz terjesztő, 12 évesen szaporodó ingyenélő bűnöző bandát! Élősködő, igénytelen, primitív, kötekedő, örökké a markát tartó népség! A génjek hibásak, csak senki nem ismer(het)i el, pedig a homokosokról már kimondták, hogy veleszületett dolog, pedig velük a társadalom nagy többségével nincs baja. Kedves "gery"! Várom választékos érveidet!!!”
 • 30. gery 2008. január 20. 20:11
  „Cseter János !
  Nem kell ködösíteni Janikám, a stílusod nagyon MSZP-s.

  Olvasd el ezeket, a szövegeket mire írtam és kinek. Azoknak a rasszista barmoknak, akik azt hiszik, hogy aki ellentétes véleményen van velük, akkor már cigány is az illető, és mindjárt jönnek nekem a különböző egy oldalas fajelméletekkel, amire nem vagyok kíváncsi.

  Olvass Jani, Olvass!!! Ne csak pofázz.”
 • 29. Cseter János 2008. január 20. 19:49
  „Az, hogy a Magyarokat többnyire utálják a szomszédos országokba abba besegít a magát "FIDESZES".nek valló "gery" a szókincsével!
  Remélem Orbán Viktor is tudja értékelni ! Sőt javaslni fogom neki,hogy a szónoklataiba iktassa be a " vérbuzi" "´nomád geci" " faszkalap" stb.
  Ezt egy normális párt nem engedhet meg magának még részegen sem.
  Persze, ha ide az olvasók táborába is delegálnak a FIDESZT lejáratók delikvenseket az más, hisz tőkük nem is várható más szövegelés!”
 • 28. gery 2008. január 19. 16:43
  „hehe !

  Persze, ha fordított helyzet volna, vagyis Romániában csinálna ilyet egy magyar állampolgár,.... na annak a személynek nem szeretnék a bőrében lenni.
  Az egyik ismerősömet, még az általuk kitalált úthasználati díj elmulasztásáért is be akarták vinni a helyi örsre, "elbeszélgetni."
  Pedig tudtommal Romániai is EU-s tagállam.”
 • 27. hehe 2008. január 19. 13:50
  „gery!

  Igen, a legjobb szó az elképesztő........
  Itt "nyugaton" el sem hisszük, hogy milyen is ott a világ......
  Az egyésszel az a legnagyobb baj, hogy az index hírportálon már jó néhány hónapja fenn volt a kissrác videója - ami valljuk meg vérforraló - és a magyar állam SEMMIT nem tett.....
  Pedig egyértelmű, hogy már akkor bűnözésből élt.......csak hát ugye......
  Ha nem látom nincs is..... - ez a magyar rendőrség hozzáállása mindenhez.
  Nem bántani akarom a rendőröket, de ha jól magukbanéznek akkor bevallhatják, hogy legalább egyszer félrenéztek intézkedés helyett..... TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!!!

  szép hétvégét mindenkinek!”
 • 26. gery 2008. január 19. 12:26
  „hehe !
  Már késő ! Ami a nevelést illeti. Azért itt nálunk Magyarországon nem fordul elő ilyesmi, mert az állam, már korábban közbeavatkozna, és állami gondoskodásba venné. Az antiszociális viselkedést, ne tévesszük már össze az ösztön vezérelt állati magatartással.
  Én voltam Erdélyben és láttam, hogy ott az emberek hogyan élnek, kis elszigetelt "falvakban." Elképesztő !!”
 • 25. hehe 2008. január 19. 12:15
  „Kedves gery!

  .....fogadd örökbe!!!!!

  és akkor rendes becsületes jóravaló embert nevelhetsz belőle......

  Nézd meg a bűnözési statisztikákat.
  Ne csak magyart, europait is....... ha kellenek a linkek szólj!

  Viszlát!”
 • 24. gery 2008. január 19. 11:35
  „dodo !

  Figyusz faszkalap dodo, olvastam már egy- két buziságodat. Mint az előbiekben írtam, NEM vagyok cigó, csak egy jó érzésű magyar ember, aki ezt a sok Hitler ivadékot, veled együtt, már nem bírja elviselni az országban. Ílyenkor szégyelem, hogy Magyar vagyok, és Magyarnak születtem.
  Hee... Minket Magyarokat is egész Európa útál és akkor mi van ???
  Itt most egy kis gyerekről van szó, akit az állam állatnak nevelel/hagyott.
  És nem vagyok kíváncsi a cigánysággal kapcsolatos barom meséidre, mert semmi köze az megtörtént eseményre.”
 • 23. gery 2008. január 19. 11:22
  „HoPpÁ !

  Te meg egy nagy vezérbuzivagy, aki a billenzyűzet és net mögül ugatva érzi magát kemény legénynek.
  Persze, ha az ember megmondja a magad fajta fasiszta, köcsögöknek a véleményét akkor már mindjárt cigó, mi ???? Te nomád geci!!!!

  Nem vagyok cigó,!!! de azért ne vitassuk már el az állam felelőségét e dologban. Minden gyerek ilyen állat lenne, ha nem szocializálódna, családban, vagy azt helyettesítő nevelőotthonokban és a társadalom magára hagyná.”
 • 22. dodo 2008. január 19. 11:12
  „Gery!
  Afajtádra jellemző nagyfokú érzékenység motiválja szavaidat! A baj csak az, hogy vérszopó élősködőként fertőződ azt a testet, amelyből a vért szívod! Mohácsi viktória díszcigány EU képviselőd szt az Unió 15 tagállamában útálják a fajtádat! Tudod miért 15-ben? Mert ennyi országban élősködnek és bűnöznek! A többi ország szerencsésebb nálunk. Nemrég Irakban semmisített meg a lakosság egy putrivárost, pedig ott a bőrszín vsz nem befolyásoló tényező! Hozzászólásodhoz annyit, nem a társadalom, hanem a cigányok általad kultúrának nevezett viselkedésmintája nevelte ki ezt a férget!”
 • 21. Pirko 2008. január 19. 02:56
  „Kedves gery !
  Mit szeretnel hallani ? Megprobalom kitalalni " keresztezhetnek a negerekkel es akkor lustak lennenek lopni." Helyett talan : keresztezhetnek a negerekkel, hogy tisztesseges, becsuletes , , szorgalmas, dolgos, etc. etc. embereket nevelhessen beloluk a tarsadalom.”
 • 20. HoPpÁ 2008. január 19. 01:31
  „na gery.. most aztán kitettél magadért...

  Na és ha rasszista, akko mi van? De legalább nem ilyen ostoba mint te. Esetleg te is cigó vagy? A társadalom neveli a gyereket mi? Tényleg elég nagy kretén vagy :D”
 • 19. Borisz 2008. január 19. 00:35
  „LESZAROM!”
 • 18. gery 2008. január 18. 23:32
  „hehe !

  Nekem ne beszélj így te buzi, fasszopó rasszista állat !!!!!!”
 • 17. hehe 2008. január 18. 23:28
  „ja, persze ..... a társadalom mi.....?
  Húú de kretén vagy!

  A fajta az igen.... keresztezhetnék a négerekkel és akkor lusták lennének lopni!”
 • 16. gery 2008. január 18. 23:23
  „A gyerek nem tehet semmiről, az adott ország társadalma a felelős, hogy ilyen állatot "nevelt" szerencsétlen gyerekből.”
35 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az ítlethirdetés napján lopott

Délelőtt elítélték a bíróságon, délután már újra lopott egy Nyíregyházi férfi - tájékoztatta a… Tovább olvasom