Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

Megszökött egy fogvatartott Budapesten

Megszökött a IV. kerületi bíróságról egy fogvatartott csütörtökön Budapesten, a rendQrség este nagy erQkkel kereste a férfit.
Az eddigi információk szerint a 47 éves Dusa Andrást lopásért állították elQ a Budapesti IV. és XV. Kerületi Bíróságon, amikor eddig tisztázatlan körülmények között 10 óra 45 perckor megszökött a büntetés-végrehajtás QrizetébQl.
A mogyoródi férfi fotóját a BRFK kommunikációs osztálya feltette a police.hu-ra, és azt kéri a lakosságtól, hogy ha információjuk van a férfi tartózkodási helyérQl, akkor tegyenek bejelentést a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.
A BRFK kommunikációs osztálya közleményében arról is tájékoztat, hogy a fQváros zárását – vagyis hogy minden városból kifelé tartó autót megállítsanak – a budapesti rendQrfQkapitány bqnügyi helyettese délben feloldotta, de a rendQrség ezt követQen is ellenQrzi a fQvárosból kivezetQ utakat, a tömegközlekedési eszközöket, autókat, pályaudvarokat, valamint a férfi lehetséges feltételezett tartózkodási helyeit is. (mti)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tíz éve nem volt az MDF-nek ilyen magas támogatottsága

Tíz éve nem volt ennyi támogatója a közvélemény-kutatók szerint a Magyar Demokratikus Fórumnak, mint… Tovább olvasom