Délmagyar logó

2019. 04. 26. péntek - Ervin Még több cikk.

Megújult Lakáshitel Max konstrukció

2003. február 3-tól lényegesen kedvezőbb feltételekkel igényelhető az Inter-Európa Bank kiegészítő kamattámogatást tartalmazó, új lakás építésére vagy vásárlására nyújtott 2,65%-os Lakáshitel MAX konstrukciója.

Módosult az Inter-Európa Bank Lakáshitel MAX konstrukciója. 2003. február 3-át követően igényelt kölcsönök esetében jelentősen csökken az induló törlesztő részlet mértéke. Amennyiben ügyfeleink például 10 millió forint összegű, 20 év futamidejű kölcsönt vesznek fel, az induló törlesztő részlet 56.600 forint lesz, szemben a korábbi 69.800 forinttal.

A konstrukció hitelfedezeti életbiztosítás-szolgáltatással is bővült, melynek jellemzője, hogy a biztosított személy halála esetén a fennálló tőketartozást a biztosító egy összegben fizeti meg, a biztosítási szerződés általános feltételei szerint.

Melyek a Lakáshitel MAX igénybevételének feltételei?

• Az építési költség vagy vételár legfeljebb 30 millió forint lehet (telekár nélkül, ÁFÁ-val). 
• A kölcsönt 18. életévüket betöltött házas vagy gyermeküket nevelő személyek vehetik igénybe. 
• A hitelfelvevőknek minden esetben közjegyzői tartozáselismerő nyilatkozatot kell tenniük. 
• A hitelfolyósításhoz megfelelő forgalmi értékű, tehermentes, forgalomképes ingatlanra bejegyzett jelzálog biztosíték szükséges.

Az igényelhető kölcsönösszeg 500 ezer és 10 millió forint között lehet. Az egyes ügyletek esetében a Bank által nyújtható kölcsönösszeg függ az ügyfél hitelképességétől, a jövedelmi helyzetétől és a biztosítékul felajánlott ingatlan értékétől. A kölcsönösszeg legfeljebb a Bank által megállapított forgalmi érték 70%-a lehet. Jogosultság esetén a Bank gyermekek után igénybe vehető lakásépítési, lakásvásárlási kedvezményt és ÁFA visszatérítést is folyósít.

(x)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A kártékonysági listát a Klez vezeti

Számottevően nőtt mind a számítógépes vírusok, mind a spamek, mind az internetes csalásra buzdító… Tovább olvasom