Délmagyar logó

2019. 04. 26. péntek - Ervin Még több cikk.

Megúszhatja a 6 éves Leonetta gyilkosa

A szekszárdi kislány meggyilkolásával gyanúsított K. Dániel a Bors szerint 3 év helyett 1 év után kiszabadult a javítóintézetből.
A 6 éves szekszárdi kislány meggyilkolásával gyanúsított férfi, K. Dániel a Bors szerint 3 év helyett 1 év után kiszabadult a javítóintézetből, és többször nyelt tűt.

Amikor K. Dániel rájött, hogy tudják, mit tett, öngyilkos akart lenni.

Az előzetes letartóztatását elrendelő bíró erre hivatkozott, amikor bejelentette, hogy a férfit az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe kell vinni legalább egy hónapos megfigyelésre. Ha úgy találják, hogy nem volt beszámítható állapotban a gyilkosság idején, elkerülheti a börtönbüntetést.


Brutális kegyetlenséggel végzett a kislánnyal

A szülei fél napig keresték a 6 éves kislányt, míg végül megtalálták a szekszárdi Séd patak medrében.

Ez március 8-án, péntek este történt. Akkor már halott volt. Azonnal látszott, hogy agyonverte valaki, azóta kiderült, hogy hatszor sújtottak le a fejére.
 

Nem sokkal később elfogták a 19 éves unokatestvérét, aki talán meg is erőszakolta Leonettát. Ezt egyelőre nem tudni, mindenesetre a fiatal férfi beismerő vallomásában már bevallotta, hogy ő a gyilkos, részleteket viszont nem árult el. Dánielt hétfőn tartóztatták le, miután lincshangulat alakult ki a Szekszárdi Járásbíróság épülete előtt. Az áldozat szülei kiabáltak neki, a rokonai.


Hamarabb kiengedték

A 19 éves fiatal férfi, aki 2 éve gyámság alatt áll, korábban is igyekezett már megúszni tettének következményeit.

A Bors információi szerint 2016-ban életveszélyesen fenyegetőzött, ezért került, akkor még kiskorúként, a Debreceni Javítóintézet Nagykanizsai Telephelyére.

Folyt a nyála, olyan volt, mint egy zombi, folyamatosan gyógyszeres kezelés alatt állt. Az intézetben többször nyelt tűt, és öngyilkossággal is fenyegetőzött – írták.

Aki tűt nyel, azt kórházba viszik, ahonnan állítólag könnyebb megszökni. Azt nem tudni, pontosan mi történt, de a családja szerint 3 év helyett mindössze 1 évet töltött a javítóintézetben, vagyis valahogy elérte, hogy kevesebb büntetést kapjon.

A kislány megölését is megúszhatja, ha az elmeorvosi vizsgálat eredménye szerint nem büntethető.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Távcsöves puskával lőtte mellkason szomszédját

Távcsöves puskával lőtte mellkason szomszédját
A sérültet mentőhelikopter vitte a budapesti Honvédkórházba, ahol életmentő műtétet hajtottak végre… Tovább olvasom