Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Megvannak a nyertesek!

Két olvasónk nyert mobiltelefont a Szépség Határok Nélkül verseny résztvevőire leadott voksokért.

Két szerencsés olvasónk nyert   mobiltelefont a nemrég  lezárult Szépség Határok Nélkül verseny résztvevőire  leadott voksokért.

Kattintson a képre >>
Fehér Frank és Weisz Dániel a nyertesek.
Fehér Frank úr nem is olyan rég még amerikai újságokat olvasott. Most a Kisalföld előfizetője. Amikor 1957-ben 18 évesen kivándorolt az USA-ba, aligha gondolta, hogy negyvenhét év után hazatérve, már nem nagyon akar visszamenni. A kőművesmesterséget tanulta, New Jerseyben gyári munkásként kereste a kenyerét. Tavaly februárban ruccant haza, akkor úgy gondolta, egy kevés időre, ma viszont azt fontolgatja, ősszel visszamegy ugyan megnézni a barátokat, de aztán jön vissza, jön haza.

A magyar–amerikai Fehér Frank, ha már előfizetője lapunknak, szavazott is a közelmúltban zárult Szépség Határok Nélkül vetélkedő szépeire. Arról nem kérdeztük, az őáltala támogatott szépség milyen sikert ért el, Fehér úr mindenesetre a szavazásért nyert a Lapcom kft.-től egy Nokia mobiltelefont. Mint elmondta, szereti a szerencsejátékokat, ha nem is gyakran, de kiruccan például Atlantic Citybe, s többször nyert, mint nem, egyszer negyvenezer dollárt.

Weisz Dániel személyazonossági igazolványa szerint még lovászpatonai, de jó ideje Győrben él, és néhány napon belül véglegesen is a megyeszékhely lakosa lesz. A fiatalember most végzett a Nyugat-Magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Tanítóképző Főiskolai Kar művelődésszervező szakán, de egy másik kurzusra is járt párhuzamosan, logisztikára. Dániel még egy értelemben áll élete nagy lépése előtt: rövidesen összeköltözik szerelmével. A fiatalember a Szépség Határok Nélkül versenyen sógornőjére voksolt, aki a kapuvári elődöntőig jutott el. Weisz Dániel eddig otthon, szüleinél volt olvasója a Kisalföldnek, ám hogy most frissdiplomás családos lesz, szintén csatlakozni akar a családi lap előfizetői táborához.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMS 07.06.

Tovább olvasom