Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | 0°C Még több cikk.

Megverték Damu Roland várandós feleségét

A babavárás nyolcadik hónapjában járó Edinát Érden, a nyílt utcán ütlegelték. Édesanyja kórházba vitte, és azt szeretné, ha a szülésig nem is engednék ki.
Amikor már azt hinné az ember, hogy nem történhet rosszabb annál, amin az elmúlt időszakban Edina keresztülment – megint beütött a krach - tudta meg a Bors. 

– Edina bement Érdre, a városba, megismerték, hogy Damu felesége, és kapott egy pár hatalmas pofont – panaszkodott aggodalmas arccal az összetört édesanya a lányára mutatva, aki zombi módjára csak csoszog.

Az arcán nem látszik a bántalmazás nyoma, inkább görnyedt tartása árulkodik arról, hogy valami nagyon rossz dolog történt vele. A kérdésre, hogy hol történt és ki üthetett meg egy terhes nőt, Ica néni csak vonogatja a vállát.


– Ezt nem lehet tovább így csinálni! – folytatja a mama. – Voltunk orvosnál, szerencsére a baba és Edina is jól van, de inkább beviszem a kórházba és megkérem az orvosokat, hogy ne engedjék ki addig, amíg meg nem születik a pici. Rettegek, hogy valami komolyabb baj lesz – mondja Ica.

Azt azonban sajnos senki sem tudja megmondani, hogy valóban kórteremben tarthatják-e a szülésig Edinát, hogy meg tudja-e védeni őt bárki is – saját magától.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zsaroló vírus bénította meg a veszprémi kórházi informatikai rendszerét

Zsaroló vírus bénította meg a veszprémi kórházi informatikai rendszerét
A vírus miatt pénteken nem tudták biztosítani az előjegyzett ellátást, a sürgősségi ellátás azonban… Tovább olvasom