Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | 0°C Még több cikk.

Megverték Győzit

Győzit hétfőre virradóra támadták meg, miután egy fellépésről tartott éppen hazafelé.

Győzit hétfőre virradóra támadták meg, miután egy fellépésről tartott éppen hazafelé. Állítása szerint egy kigyúrt férfiakból álló társaság autogramot kért tőle, de miután fáradtságra hivatkozva nem adott nekik, autóba szállva üldözni kezdték. Majd egy piros lámpánál ököllel nekiestek.

- Kinyitották az ajtót és elkezdtek ütni. Amihez én nem vagyok hozzászokva. Aki vezette az autót, az ilyen nagyon vagány volt. Kiabálták, hogy szeretünk Téged és ütöttek. Azt mondta a doktornő, hogy lehet, hogy a látásomba kerül. Túl sok már nekem, ami történt velem az elmúlt hetekben. Fekete mercédesszel követtek. Ha vagányok, akkor álljnak velem szembe és találkozzunk az RTL székházában és mondja azt, hogy én voltam. Nem akarok John Lennon nyomába lépni, hogy felmegyek a színpadra és lelőnek. Nem akarok testőröket, mert ez nem az én imidzsem - magyarázza Győzi.

Győzike egyáltalán nem bírja a fájdalmat, így még akkor éjszaka bement

a salgótarjáni kórházba. Fejét azóta jegeli és abban bízik duzzanata mielőbb elmúlik. A roma rapper nem tesz feljelentést, egyet kér csupán: adják vissza mobiltelefonját.

- Megkérem, hogy adja vissza a telefonomat, amit kivett a kezemből, mert abban vannak a telefonszámaim. Ha valaki hív, újra el kell menteni nyolc év munkáját. Még ha kell, fizetek is neki.

Győzike az eset óta nem tud nyugodtan aludni, gyakran arra ébred, hogy sír. Reméli, hogy támadói legalább a telefonját mielőbb visszajutatják neki, amiért százezer forintot ajánlott fel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Milyennek látja a kórházak sorsát?

Tovább olvasom