Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 10°C Még több cikk.

Megyeszépe: ''Elsőként a tanulásra kell koncentrálnom''

Szépség - A közelmúltban rendezték meg Győrben a megyeszépe-szépségversenyt. Az első helyezést a soproni Jagadics Dalma érdemelte ki szépségével. A soproni lánnyal a verseny izgalmairól és a terveiről beszélgettünk.
– Milyen érzés szépségversenyt nyerni?
– Kimondhatatlanul örülök, nem gondoltam, hogy nyerhetek, hisz annyi gyönyörű lány volt a versenyen. Sokan mondják az ilyen versenyeken, hogy a résztvevők egymás ellen vannak, a lányok nem szeretik egymást, rossz a hangulat, itt viszont ezt nem lehetett érezni. A lányok nagyon aranyosak, segítőkészek voltak. Nagyon jó kapcsolat alakult ki közöttünk és mindenben segítettünk a másiknak.
– Ez volt az első versenyed?
– Nem, ez már a második versenyem volt. A nyár elején, június 10-én rendezték a Sopron szépe versenyt, sikerült megnyernem. Így már Miss Sopronként vártam a győri megye szépét.
– Hogy élted át magát a megyeszépe-választást?
– Nagyon tetszett, kifejezettem élveztem. Ez már sokkal komolyabb volt, mint a nyár eleji soproni verseny. Itt már neves modellügynökségek ruháit kellett bemutatnunk a közönségnek, és profi fodrászok, sminkesek álltak mögöttünk.
– Milyen volt a zsűri?
– Mindenben segítettek. Kissé meglepődtem, mikor megtudtam, hogy a zsűri között olyan neves személyek vannak, mint a külföl-
dön is elismert Király Tamás divattervező, vagy említhetném Bombicz Barbara balett-táncost is.
– Kik biztattak abban, hogy indulj a versenyen?
– Ismerőseim és barátaim. Szüleim viszont nagyon féltettek – és féltenek ma is –, mikor belecsöppentem a versenyzésbe. Aztán szerencsére sikerült megnyugtatnom és meggyőznöm őket a verseny pozitív oldalairól.
– Népszerű lettél?
– Nem, ezt így nem mondanám népszerűségnek. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy sok vadidegen ember állít meg az utcán és gratulál a sikerhez. De akadnak olyanok is, akik biztatnak és további sok sikert kívánnak. Szerencsére negatív élményem nincs ezzel kapcsolatban.
Az egyik fődíj, amit bezsebeltél, egy olaszországi utazás.
– Igen, aminek nagyon örültem. A hölgy, aki a versenyen különdíjat kapott, sajnos kötelezettségei miatt nem tud részt venni az utazáson. Felajánlotta nekem a kétszemélyes utazást, így négyen megyünk majd Olaszországba. Annyit elárulhatok, hogy édesanyámmal, párommal és az ő édesanyjával utazunk.
– Tervek, célok?
– Nagyon megszerettem ezt a pályát, de mivel még középiskolás vagyok, így a tanulásra kell koncentrálnom. Igaz, kaptam már különböző ajánlatokat a modellkedéssel kapcsolatban, de még nem utasítottam vissza őket. Ha lesznek további felkérések, igyekszem eleget tenni ezeknek.
– Hol és mit tanulsz?
– A soproni vendéglátó-középiskola tanulója vagyok és a nyelvi előkészítő szakon végzem tanulmányaimat.
– Országos versenyen indulnál?
– Ez nagyon bonyolult dolog. Egyrészt, ha megfelelnék a követelményeknek, akkor valószínűleg igen, elindulnék. Másrészt első az iskola.


Ollári Gergely

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A hipnózis és a mellrák

A mellrákbetegek hipnotizálása csökkentheti a műtét alatt érzett fájdalmakat, állítják amerikai… Tovább olvasom