Délmagyar logó

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Menet közben kiszakadt a hinta egyik kabinja a baji búcsúban, 2 súlyos sérült - fotók

Töréses sérüléseket szenvedett a baji hintabaleset két sérültje, a hinta műszaki papírjai rendben voltak.
A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság reggel adott hírt arról, hogy a baji búcsúban működés közben meghibásodott egy hinta, kiszakadt egyik kabinja és két ember súlyosan megsérült. A balesetben egy 28 éves férfi és egy 16 éves lány sérült meg. Az M1 aktuális csatorna tudósítása szerint az egyik sérült mellkasi sérüléseket, borda- és szegycsonttörést szenvedett, a másik kartörést. A hinta műszaki papírjai rendben voltak - hangzott el.

A Tatai Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. 

Korábban írtuk:

Balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre szombaton 21 óra körül, amely szerint egy baji búcsúban egy hinta működés közben meghibásodott, az egyik kabinja kiszakadt a helyéről. A hintán helyet foglalók közül egy 28 éves férfi és egy 16 éves lány súlyosan sérült, úgy tudjuk, a tatabányai kórházba szállították őket.
Menet közben kiszakadt a hinta egyik kabinja a baji búcsúban

 A Tatai Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen indított nyomozásban vizsgálja az eset körülményeit - tájékoztatott honlapján a rendőrség vasárnap.
Súlyos hintabalesetek

Egy év távlatában ez már a harmadik olyan eset, amelyben szórakozni vágyó emberek (gyerekek, fiatalok, fiatal felnőttek) szenvedtek súlyos sérülést. 

A legdrámaibb, s máig figyelemmel követett eset Krisztoferé, aki Várpalotán esett ki a „kalapácsos" hintából tavaly ősszel. Őt először Győrbe szállították, itt műtötték meg súlyos fejsérüléssel, azóta a főváros melletti rehabilitációs központban ápolják.

Pontosan egy hónappal ezelőtt Téten korosztályos labdarúgó-mérkőzés mellé ugrálóvárat és körhintát rendeltek, de az utóbbi nem bírta a terhelést és felborult. Onnan két gyermeket szállítottak könnyebb sérüléssel kórházba, s akkor azt gondoltuk, ez figyelmeztető minden üzemeltető számára. Úgy tűnik, sajnos nem.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sokkoló: 15 éves fiú erőszakolt meg egy 12 éves kislányt, 2 társa is segített neki

Sokkoló: 15 éves fiú erőszakolt meg egy 12 éves kislányt, 2 társa is segített neki
A 15 éves fiút csütörtökön ítélheti el a bíróság. Tovább olvasom