Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 3°C Még több cikk.

Merjünk álmodni!

Mélyen legbelül mindannyian tudjuk, mi a fontos számunkra és mit akarunk. Csak éppen ezek az álmok néha feledésbe merülnek, akadályoztatva vannak, mélyre temetődnek.
Ássuk ki álmainkat, poroljuk le és tisztogassuk meg őket, mert most van itt az ideje annak, hogy dolgozni kezdjünk rajtuk. Az emberek többsége meglehetősen ijesztőnek találja közelebbről szemügyre venni álmait.

Csábító azt mondani: „Majd holnap energikusabbnak érzem magam és több időm lesz, majd akkor tűzök ki célokat." Sokan az örökkévalóságig halogatják ezt. Rendszerint azért késlekedünk a célkitűzéssel, mert félünk, hogy miatta majd elveszítünk valakit vagy valamit. Kétségek, félelmek, bizonytalanságok bénítják meg az emberek többségét. Tudják, hogy jobblétet szeretnének, de tartanak attól, hogy túl magas árat kell fizetni érte. Tévesen azt hiszik, ha egy álmot megvalósítanak, akkor szükségszerűen fel kell adni érte valami mást.

A célkitűzés során először is azt a félelmünket kell elengedni, amely kijelenti: „Szeretteim elfordulnának tőlem vagy megharagszanak rám, ha egy időre magamra koncentrálok." Amikor nyerünk, mindenki nyer vele. Ez a mondás mély igazságon alapszik. Csak akkor vagyunk képesek szeretetet adni, ha először is megszeretjük magunkat és a saját életünket. Nemcsak hogy teljesen rendben lévő dolog gondoskodni saját szükségleteinkről – egyenesen elengedhetetlen!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A pajzsmirigy alulműködése

HÁZIORVOSLÁS - Nincs olyan szervünk, melynek működését ne befolyásolnák a pajzsmirigy által termelt… Tovább olvasom