Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 11°C Még több cikk.

Merre tovább Magyarország?

A Magyar Közgazdasági Társaság soproni ifjúsági tagozata ma este fél 6-tól Merre tovább Magyarország? címmel tart összejövetelt. Az előadók Huszti Ernő és Lentner Csaba egyetemi oktatók. Az Erzsébet utca 9. szám alatti rendezvényt könyvbemutató is színesíti: a Huszti Ernő tiszteletére írt Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején című kötetet az Akadémiai Kiadó jelentette meg 2007 elején.

Soproni Hölgyvilág Klub

A Soproni Hölgyvilág Klub csütörtökön 18 órakor tartja találkozóját a B. W. Pannonia M. Hotelben (Sopron, Várkerület 75.). Vendég: dr. Fodor Zsuzsanna fogorvos, a Med Hotel tulajdonosa és igazgatója. A klub rendezvényei nyitottak, minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Mammográfiás szűrés

Az Erzsébet-kórház emlőszűrő centruma (Sopron, Győri út 15.) mammográfiás szűrővizsgálatra várja csütörtökön 8–14 óra között Sopron, Nagylózs, Sopronkövesd, Pereszteg, Nagycenk, Kópháza kiértesített lakosait. A kiértesített lakosoknak mammográfiás szűrővizsgálat során vizitdíjat fizetni nem kell.

Malajzia: más világ

„ Malajzia: más világ” címmel Kató Eszter kulturális antropológus tart előadást a soproni Szent Orsolya-iskola dísztermében csütörtökön délután fél 3-tól.

Cukorbetegek találkoznak

A Cukorbetegek Soproni Egyesületének következő összejövetele csütörtökön a megszokott 17 óra helyett 16 órakor lesz a Lenkey úti rendelőintézetben.

Véradás Sopronkövesden

A Magyar Vöröskereszt Sopron Területi Szervezete és a Vérellátó Intézet véradást tart Sopronkövesd lakóinak, a település általános iskolájában csütörtökön 16 és 19 óra között.

Drogkép-másképp vetélkedő és kiállítás

Pénteken 16–19 óráig a „Drogkép-másképp” című vetélkedősorozat elődöntője lesz a Gyermek- és Ifjúsági Központban. Péntektől 28-áig, szerdáig kiállítás látható a „Drogkép-másképp” alkotásaiból. Pénteken és szombaton stílustanácsadás lesz a GYIK-ban Bucsuházy Piroska divattervező, stílustanácsadó vezetésével. Részvétel csak előzetes jelentkezéssel! Információ kérhető Farkas Anikótól (99/511-210).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Év közben ugranak majd rá a pályázati pénzekre

Élő organizmus a városi költségvetés, amely pályázatokon elnyert források következtében duzzad év… Tovább olvasom