Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Mission: Impossible III.

Tom Cruise alias Ethan Hunt, a szuperügynök és csapata harmadszor is visszatér a mozikba.

Tom Cruise alias Ethan Hunt, a szuperügynök és csapata harmadszor is visszatér a mozikba, hogy két szórakoztató órával ajándékozza meg a közönséget. A veszélyt ezúttal egy rejtélyes és rendkívül veszélyes gonosztevő (az Oscar-díjas Philip Seymour Hoffman) jelenti, aki nem a világot fenyegeti elsősorban, hanem Hunt frissen eljegyzett, elragadóan bájos menyasszonyát. A küldetés tehát nemcsak lehetetlen, de személyes is, a feltételek pedig jóval halálosabbak a megszokottnál…

INFÓ

A hagyományosan látványos, és sokkoló fordulatokkal tűzdelt akciófilmet a Lost - Eltűntek és az Alias sikersorozatok kiagyalója, J. J. Abrams rendezte, s a tőle megszokott módon jó néhány igazi meglepetést tartogat a nézők számára...

J.J. Abrams rendező:
- Amikor Tom felkeresett, hogy én rendezzem a filmjét, igent mondtam, még mielőtt feltette volna a kérdést. Egy Mission: Impossible film ígérete egy író és rendező számára a legnagyobb lehetőség. Lehetőséged van - főleg, ha olyanok vannak a szereplők közt, mint Tom és a többi színész ebben a filmben -, hogy valódi, érzelemdús karaktereket ábrázolj. Tom és én a kezdetektől beszélgettünk arról, hogy szeretnénk egy olyan filmet csinálni, amelynek meglepően emberi és bensőséges a története. Amikor azt hallod, Mission: Impossible, tudod, hogy extrém helyzetekre, nagyszerű akcióra és hihetetlen trükkökre számíthatsz. Az volt az ötletünk, hogy kihasználjuk ezt a lehetőséget és vegyítjük egy bensőséges, romantikus történettel, és barátságokkal, amelyek valódi barátságok a karakterek között, akiket megismerünk és megszeretünk.

Tom Cruise Ethan Huntról:
- Szerintem az egyik nagy kihívás, amivel sok ember szembesül a mindennapi élete során az az, hogy az otthoni életüket és a munkájukat egyensúlyban tartsák. Hogyan felelj meg egy munkában, amit szeretsz, miközben a társaddal és a gyermekeiddel is időt töltesz? Ethannek nem csak ezt a két világot kell egyensúlyban tartania, hanem, mivel ő egy kém, az otthoni életére közvetlen hatással van a munkája. Egy valódi problémából indultunk ki, és egy hihetetlenül szórakoztató és extrém szintre emeltük.

Michelle Monaghan, Ethan szerelmének alakítója:
- Ebben a filmben Ethan-t néhány drámai és érzelmes jelenetben láthatjuk. Szerelmes és azt szeretné, ha ez tartós lenne. Julia valóban szereti, de nem tudja pontosan, hogy a barátja mivel foglalkozik; ahogy a film halad, kezdi észrevenni, hogy a férfi nagyon lehangolt, és elkezd gondolkozni, hogy talán van valami, amit eltitkol. A férfi arra kéri, hogy bízzon benne - és a nő így tesz.

Philip Seymour Hoffmann, a főgonosz szerepéről:
- Az ilyen típusú tranzakcióknál mindig van egy jó zsaru és egy rossz zsaru. Davian a rossz zsaru - ő végzi el a piszkos munkát.
- Nem csupán gonosz, hanem valódi pszicopata - folytatja Hoffman. - Hihetetlen szimpátiát ébreszt Ethan iránt; minél gonoszabb, megátalkodottabb ez az ember a hőssel szemben, annál jobban akarjuk, hogy a hős legyőzze őt… Soha nem szerepeltem még akciófilmben, de mindig is szerettem volna. J.J.-t évek óta ismertem, és dolgoztam már Tommal, a Magnólián. Amikor elolvastam a szöveget, nagy hatást tett rám három összetevő - Tom, J.J. és a forgatókönyv - együtt. Úgy gondoltam, eljött a megfelelő idő, hogy ilyen projektbe kezdjek, ezekkel az emberekkel és ezzel a forgatókönyvvel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elutasították az ENSZ-főtitkár reform-javaslatait

New Yorkban elutasította az ENSZ közgyűlése a világszervezet főtitkárának több reform-javaslatát. … Tovább olvasom