Délmagyar logó

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -5°C | 2°C Még több cikk.

Morvai Krisztina: ÁVH-t idéző jogtiprások

Tiltakozunk a Budaházy György és a Hunnia csoport más tagjai elleni büntetőeljárásban elkövetett kirívóan durva, az ötvenes éveket és az ÁVH-t idéző jogtiprások miatt - írja levelében Morvai Krisztina.
Alulírottak tiltakozunk a Budaházy György és a Hunnia csoport más tagjai elleni büntetőeljárásban elkövetett kirívóan durva, az ötvenes éveket és az ÁVH-t idéző jogtiprások miatt. Nem tűrjük el, hogy a hatalom rendszeresen a büntetőjog és a szabálysértési jog eszközeivel terrorizálja, fegyelmezze vagy félemlítse meg az országrombolás, az igazságtalanságok ellen fellépőket. Nem viseljük el tovább, hogy az MSZP és az SZDSZ által kialakított és a jelenlegi parlamenti ellenzék által megtűrt diktatúrát, amelyben hol szemeket lőnek ki, hol a tüntetőket és a sztrájkolókat félemlítik és alázzák meg, hol koncepciós eljárások során fegyelmezik és börtönzik be az igazságért harcolókat.

Ez a mi hazánk, mi itt itthon vagyunk és követeljük, hogy végre beleszólásunk legyen abba, ami Magyarországon történik. Véget vetünk a "rendszerváltás" óta kialakult gyakorlatnak, amelyben egy szűk politikus és gazdasági bűnöző csoport terrorizálhatja a magyar embereket, s viheti teljes összeomlásba az országot. Ezentúl alakítói, s nem elszenvedői leszünk hazánk sorsának.

Nemzeti önrendelkezést követelünk, összhangban az ENSZ Polgári és Politikai Jogok Egyezségokmányával, amely kimondja: 1. cikk 1. Minden népnek joga van az önrendelkezésre. E jog értelmében a népek szabadon határozzák meg politikai rendszerüket és szabadon biztosítják gazdasági, társadalmi és kulturális fejlődésüket. 2. Céljai elérése érdekében minden nép - szabadon rendelkezik természeti kincseivel és erőforrásaival.

Semmilyen körülmények között sem fosztható meg valamely nép a létfenntartásához szükséges eszközeitől. Követeljük a sukorói és egyéb korrupciós ügyletek ellen fellépni próbáló és a magyarok önrendelkezési jogáért évek óta harcoló Budaházy György és a Hunnia csoport elleni jogtipró eljárás azonnali befejezését, a fogvatartottak szabadon bocsátását. Követeljük az országot tönkretevők haladéktalan felelősségre vonását. Elvárjuk, s közösen elérjük, hogy az igazságért és az önrendelkezésért harcolók helyett a nemzeti vagyon ellopói, az ország kifosztói kerüljenek börtönbe. Kérjük honfitársainkat, hogy a közelgő országgyűlési választásokon feltétlenül gyakorolják választójogukat, s tegyék lehetővé, hogy a diktatúrát kialakító és az országot elszegényítő szélsőséges erők kikerüljenek az Országgyűlésből, az ország vezetéséből. Felemeljük a fejünket, nem tűrjük tovább a megfélemlítést és a terrort, s mi magyarok együtt lépünk fel nemzeti önrendelkezési jogunkért, szabadságunkért és hazánk felemelkedéséért.

Budapest, 2010. február 5.

Morvai Krisztina jogász, a Jobbik EP képviselője

Olvasóink írták

125 hozzászólás
 • 125. flexsnake 2010. február 06. 14:31
  „A jobbik titokban nem rasszista:
  Jobbikos politikus előzetesben: roma a társtettes?

  http://hetivalasz.rcom.hu/itthon/jobbikos-politikus-elozetesben-roma-a-tarstettes-26554/?cikk_ertekel=1&ertekeles=2

  Ingatlanokat vettek olcsón, majd nagyobb összegű hitellel terhelték.A férfi a keszthelyi önkormányzat városfejlesztési bizottságának külső tagja és egyben elnöke a Jobbik városi szervezetének.Őrizetbe vettek a rendőrök egy keszthelyi ingatlanforgalmazót, aki tagja az önkormányzat egyik bizottságának, továbbá a Jobbik helyi szervezetének elnöki tisztségét is ellátja -írtuk korábban. A férfi - cégének honlapja szerint - banki kapcsolatokkal rendelkezve hosszú évek óta foglalkozik ingatlanforgalmazással, hitelközvetítéssel, pénzügyi tanácsadással és vagyonértékeléssel: ezekkel a tevékenységeivel összefüggésben elkövetett bűncselekményekkel gyanúsítják.

  Be sem kerültek a fazékba de már sikkasztanak...”
 • 124. Pinochet 2010. február 06. 12:12
  „Logikus, tehát az én családom tagjait is "kifosztják, megverik és megölik őket"...
  Valóban szomorú, hogy a rendőrség megengedi, hogy a Jobbik ezzel riogatja az utcán az embereket.
  Morvai és Vona szégyellhetné magát...”
 • 123. 648452 2010. február 06. 12:04
  „Az olyan tapasztalt politikusok mint Orbán Viktor, vagy Szűrös Mátyás, vagy Németh Miklós, vagy akár Pozsgay... sorolhatnám...bármelyikük egyedül "megenné" a két pipogya, zöldfülű miniszterelnök-jelöltet Vona Gábort és Mesterházy Attilát. Hova jutottunk....? Hova juttattak bennünket...?”
 • 122. KaszaOne 2010. február 06. 11:45
  „Pinochet

  Nézd meg, mi van észak-kelet Magyarországon, és rájössz, miért mondják ezt.
  Ott olyan települések vannak, ahol a Magyarság kisebbségbe került, nap, mint nap kifosztják, megverik, megölik őket. <moderálva> láthatod, milyen a helyzet romabűnözés ügyben.”
 • 121. Pinochet 2010. február 06. 11:25
  „Morvai és Vona inkább arról is beszélhetnének, hogy miért ijesztgetnek bennünket választókat.
  Nem szavazok olyan pártra, aki azzal riogat és azt kérdezi tőlem, hogy mi lesz a családommal, ha egy kisebbséghez tartozó kirabolja, vagy legyilkolja őket?”
 • 120. KaszaOne 2010. február 06. 09:19
  „elnézést, megint hiba Szállnak, és nem szálnak”
 • 119. N.P. 2010. február 06. 08:03
  „Jegyszedo 2010.02.06. 05:55

  "Krisztina nagyon jól fogalmaz és beszél!" -- amennyiben ez alatt azt érted, hogy torgyáni módon levegővétel nélkül szajkózza a butaságait. Csak egy példa - ő ugye jogász mégis (a szakma összes szabályát megszegve) állandóan prejudikál. Valaki mondja már meg neki: nem ő védő a vádló és a bíró is egy személyben.”
 • 118. KaszaOne 2010. február 06. 07:38
  „hajnalka, azért, mert paraszt vagyok! De ez nem nagyon zavar, sőt. Leginkább azon lepődöm meg, hogy nem tudok értelmes vitát kezdeményezni az ellenlábasokkal, mert nem szálnak be, mert nem tudnak mivel érvelni, csak egy-két butaságot szajkóznak folyamatosan.”
 • 117. Jegyszedo 2010. február 06. 05:55
  „Krisztina nagyon jól fogalmaz és beszél!
  Én úgy látom meglepetés lesz ez a választás ismét a FIDESZ-nek. Nagyon készülnek az országkormányzásra csak nehogy a választások éjszakáján sírva kelljen Nekik fakadni mert nem nyertek! (Erre már volt példa!)
  Szebb jövőt!”
 • 116. N.P. 2010. február 06. 05:07
  „abdul66 2010.02.06. 01:08

  "Szóval szoclibsi beírógatók, csak a helyesírási hibákon tudtok lovagolni,bár az enyémben soha nem fogtok találni egy vessző hibát sem.Tehát 2010 Februárjában" -- egyet tényleg nem, de azért jó lenne ha a beírógatók és a Februárjábant megmagyaráznád!!!!”
 • 115. efje 2010. február 06. 04:29
  „All social change comes from the passion of individuals!
  En es meg az a pár millió magyar aki átlát a falon mi mind veled vagyunk Kriszta!”
 • 114. egyszegedi 2010. február 06. 03:09
  „Szerintem az MDF biztos, hogy nem fog a fidesz-szel koalíciót kötni, ezt Bokrosról lehetetlen elképzelni. Ők is azon vannak, hogy a fidesz ne győzzön 2/3-dal. Aztán jöhetnek a konstruktív ellenzékek. Ha ők együtt működnek, a fidesz örül, ha véghez tud vinni valamit. Illetve tud, csak törvénytelen dolgokat nem, nem lehet bebetonozva O.V. királysága. Azt a négy évet meg ki lehet bírni.”
 • 113. egyszegedi 2010. február 06. 03:02
  „110. Rozsdás, ez teljesen igaz.”
 • 112. abdul66 2010. február 06. 01:08
  „Szóval szoclibsi beírógatók, csak a helyesírási hibákon tudtok lovagolni,bár az enyémben soha nem fogtok találni egy vessző hibát sem.Tehát 2010 Februárjában az a legnagyobb problémátok,hogy ly vagy j a helyes.Mikor tömegével vesztik el az emberek az állásukat,lakásukat,bűnözők uralják,az országot,a médiát,a rendőrséget, katonaságot, stb.Egyedül a Jobbiknak van programja ezek felszámolására,de ez nem számít nektek,lovagoljunk a jobbító szándékú emberek helyesírásán,gratulálok.Szerencsére egyre többen ébrednek fel a ´45 óta tartó rémálomból, és újra ki merik mondani,hogy Magyarország a magyaroké!”
 • 111. hajnalka 2010. február 05. 23:38
  „KaszaOne!
  A tarcsák nem helyesírási hiba, hanem primitív nyelvhasználat. A MAGYAR nyelvé...”
 • 110. Rozsdás 2010. február 05. 23:13
  „111. Johnson.
  Szerintem a Magyarok Magyarországban élnek,cáfolj meg ha tévedek!
  Itt adóznak itt élik napjaikat és nem más f....val verik a csalánt,hanem saját kárukon tanulják az olyan okos emberek csalárdságainak következményeit amilyen te is vagy!!”
 • 109. Rozsdás 2010. február 05. 22:51
  „Morvait előélete hiteltelenné tette!!
  Itt sem lehet bort inni és vizet prédikálni!!”
 • 108. KaszaOne 2010. február 05. 22:46
  „suhym, te meg ne tegyél fel olyan képet a lányodról az iwiwre, amin kart lendít egy kagylóval, mert az nagyon rossz fényt vet rád :D
  Egyébként én senkit sem gyűlölök, keresztény vagyok.”
 • 107. KaszaOne 2010. február 05. 22:37
  „Flexsnake, a te pártodat nem pénzelik Magyar erők, az pedig az SZDSZ, a másként gondolkozó BUZIK, és az antiszemitizmus áldozatainak, a .... CIGÁNYOKNAK, és a BUZIKNAK a pártja.”
 • 106. KaszaOne 2010. február 05. 22:33
  „Clark, akkor jöttök a helyesírási hibákkal, ha nem tudjátok az állításokat megcáfolni. Rengeteg konkrét dolgot írtam ehhez a cikkhez, és arra valahogy nem tudtál reagálni, sőt elmenekültél, a politikai vita elöl is. Ha annyira okos vagy, miért nem tudod ezt arccal, névvel vállalni?
  Egyébként épp a Jobbik programját olvasom. A4-es terjedelemben 88 oldal 12-es betűmérettel, jobb lenne, ha nem állítanál valótlant.
  Az MSZP viszont nem rendelkezik programmal, a FIDESZ pedig a gazdaságliberalizációt erőlteti, tehát az én véleményem az, hogy a Jobbik programja az egyetlen elfogadható, és használható program.”
125 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elfagyott vízvezetékek miatt nincs háziorvosi rendelés

Elfagytak a vízvezetékek és rossz a fűtés is, ezért január óta nincs rendelés Nagykanizsán a… Tovább olvasom