Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Mosoly utcában alakul meg a Mosolyogj Mozgalom

Csütörtökön délben a budapesti, angyalföldi Mosoly utcában alakul meg a Mosolyogj Mozgalom. A Momomo Egyesület A titok című hazai sikerkönyvhöz, illetve annak egyik internetes közösségi oldalához kapcsolódik: az ötletgazda a közösség három tagja, és alapító tagnak is a portálon lehetett regisztrálni.
A www.thesecret.hu weboldalon csütörtökön délelőttig a három ötletgazdán kívül 53-an regisztrálták magukat a Mosolyogj Mozgalom egyesülete, a Momomo alapító tagjainak.

A Momomo-ba mindenkit várnak, akik, mint azt az alapítól megfogalmazzák, "tettvágyat éreznek magukban, hogy a világot élhetőbbé és boldogabbá tegyék, minden erőfeszítés nélkül, egyszerűen, könnyedén és puhán." Rhonda Byrne: A titok (The secret) című könyve a maga kategóriájában 56. hete vezeti az Amerikában mérvadó The New York Times magazin sikerlistáját, jelenleg is az első helyen áll.

A könyv magyar kiadása is egyre népszerűbb. A Titok fő mondandója, hogy az ember a gondolataival maga teremti az életét, vagyis minden, amiben része van, a saját gondolatainak köszönhető. A könyv és a magyar nyelven még nem elérhető DVD lényegében önfejlesztő tecnikákat kínál ahhoz, hogy az olvasók a saját életükben gondolataikkal gazdagságot, egészséget, boldog párkapcsolatot - és általában örömöt "teremtsenek".

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fogházra ítélték a Mohácsnál vízbe fulladt gyermekek apját

Első fokon bűnösnek mondta ki a tavaly januárban Mohácsnál vízbe gurult autóban megfulladt gyermekek… Tovább olvasom