Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Mosonmagyaróvárról szólt a nóta

Többórás élQ kívánságmqsort közvetített a PetQfi rádió a hétvégén Mosonmagyaróvárról, a NQk a Városért Egyesület tízéves jubileumi rendezvényérQl.
Forgács Antalné süteményei egyöntetq sikert arattak azon a versenyen, mely szombaton a tízéves NQk a Városért Egyesület által szervezett „A fQzQkanáltól az estélyi ruháig! Nótaszótól a szív küldiig!” címq rendezvény keretében gyqjtötte össze az érdeklQdQket.
Az újrónafQi hölgy linzerkarikájával, pudingkockájával és gesztenyés-meggyes vendégvárójával elnyerte a Kisalföld receptkönyvébQl is ismert mesterszakácsok, Suga Péter és Sátor László elismerését.
A harmadik helyet Dertyina Istvánné érdemelte ki orosz krémesével. A díjakat Tarnai Kiss László adta át, aki a PetQfi rádió Nótaszó címq mqsorának többórás élQ mqsorával és magyar nótákkal örvendeztette meg a közönséget.
Az esemény során a mesterszakácsok dedikálták lapunk receptkönyvét, az érdeklQdQk beszélgethettek Szabó Csillával, a Bizalmasan rovat vezetQjével. Mayer Évához öltözködési tanácsokért lehetett fordulni, Fekete Adrienn sminkötletekkel kedveskedett, Molnár Zsuzsanna hajanalitikus és fodrászmester pedig rávilágított: a haj, a fejbQr a lélek tükre. Lisztai Éva dísznövénykertészhez és virágkötészhez is sokan fordultak hasznos praktikákért. A mqvelQdési házban mqködQ kézmqvesmqhely tagjai is szebbnél szebb terítQkkel, gyöngyökkel, dísztárgyakkal mutatkoztak be.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Orbán szerint pénzbehajtás zajlik Magyarországon

Magyarországon ma egyetlen reform sem zajlik, csak pénzbehajtás van - mondta Orbán Viktor a Fidesz Jövőnk című konferencia sorozatának februári témáját lezáró rendezvényén, A Fidesz elnöke hangsúlyozta: a kormány által reformnak nevezett változtatások valójában nem vezetnek el egy jobb minőségű élethez. Tovább olvasom