Délmagyar logó

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -2°C | 1°C Még több cikk.

mozaik

Kispályás labdarúgás. A közelmúltban immár negyedik alkalommal fogadta gálamérkQzésen a háromszoros helyi bajnok FC Chicago az ETO Dream Team csapatát a kónyi sportcsarnokban. A találkozót 24–6-ra a vendégek nyerték. A gólokon Oross (5), SebQk (5), Böjte (4), Herczeg (4), Mracskó (3), Gulyás (2), Baumgartner, illetve Máté (4) és Boros (2) osztozott.

PezsgQ-kupa. A megyei röplabdázók december 30-án, szombaton délután a gyQri Jedlik-középiskolában vidám játékkal, versenyekkel búcsúztatják az óévet. A tornára minden középiskolás és felnQtt röplabdást, röplabdakedvelQt várnak a szervezQk.
Cselgáncs. Budapesten a 10 évesek országos bajnokságán a koroncói Tutti Judo Klub versenyzQi közül Zsámár Norbert harmadik lett.
A Tokodaltárón rendezett Mikulás-kupán a koroncóiak közül Pryma Réka, ifj. Pryma Attila, Polczer Milán, Csigi Lénárd, Berta Tamara, Bánfi Tamás, Rokob Elizabeth és Perjámosi Anita elsQ, László Krisztián, Psze Áron, Barabás Csenge, Zsámár Norbert, Zsámár Ramóna és Németh Fruzsina második, Bognár Ákos harmadik lett.
Ikrényben lQnek. Január 19. és 21. között Hungarian Open elnevezéssel meghívásos nemzetközi légfegyveres versenyt, Európa-bajnoki viadalt rendeznek az ikrényi sportcsarnokban. A hölgyek, a férfiak, a junior lányok és a junior fiúk egyaránt légpuska, légpisztoly és futócél kategóriában mérik össze a tehetségüket. A számok elsQ három helyezettje érem- és tárgyjutalomban részesül. Az edzés január 19-én, pénteken 14 órától kezdQdik. Másnap az Európa-bajnoki válogatót, míg vasárnap a nemzetközi versenyt rendezi meg a Magyar SportlövQk Szövetsége.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Helybenhagyták Szaddám halálos ítéletét

Harminc napon belül végre kell hajtani Szaddám Huszein halálos ítéletét a fellebbviteli bíróság… Tovább olvasom