Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

mozaik

cselgáncs. A hétvégén rendezték meg a felnőtt Magyar Köztársaság-kupát. Az első osztályú versenyen Paár Zoltán, a Győri Dózsa sportolója ötödik lett. A mosonszolnoki megyei diákolimpián a Győri Dózsa versenyzői közül Palej Tibor, Máté Attila, Gombos Dávid és Lajer Tamás első, Cseh Péter, Horváth Ákos, Annus Balázs és Matusek Márton második, Bakaity Attila harmadik helyen végzett.

kispályás labdarúgás. Tizenegy csapat részvételével Ritt-N-kupa néven rendeztek teremlabdarúgó-tornát a nyúli sportcsarnokban. Első helyen a Tapsi Hapsi együttese végzett megelőzve a Csőlavina és a Hörpintők gárdáit. A legjobb kapus Solymosi Gergely (Hörpintők), a legjobb mezőnyjátékos Németh Gergely (Tapsi Hapsi), a legígéretesebb fiatal Sipák Ádám (Meglepetés) lett. A február 10-én rendezett Colosseum-kupára február 8-án 18 órakor a nyúli iskolában lesz a sorsolás. Előzetes nevezés: Kozicz László (70/213-8201) vagy kozicz@

pilinszky-nyul.sulinet.hu.
teremfutball. A megyei futsalbizottság által szervezett tornasorozat az elmúlt hétvégén Jánossomorján folytatódott. A

viadalon 16 megyei harmadosztályú csapat vett részt. Első helyen az Abda II együttese végzett a Mandesit és a Kántorok alakulatai előtt. A torna gólkirálya Kenéz Csaba, a legjobb mezőnyjátékos Gáncs Zoltán, a legjobb kapus Takács Norbert lett. Az elitkupára az Abda II csapata mellett a Dunaszentpál, a Levél és a Kimle jutott tovább.
Kisalföld-kupa. Az alacsonyabb osztályú férfi kézilabdacsapatok hagyományos tornáját a Pápa nyerte meg a Komárom, a Győrújbarát, az Ács és a Globál előtt. A gólkirály Szántó Elemér (Globál), a legjobb kapus Tóth Zoltán (Globál) lett.
Amerikai futball. Szombaton 10 órától Tárnokon, a Katlan-arénában rendezik meg a magyar bajnok Győr Sharks szervezésében a Ceelect-kupa 2007 elnevezésq hatcsapatos tornát. Az eseménnyel és a jegyigényléssel kapcsolatosan információ kérhető Becs Pétertől a 30/520-1927-es telefonszámon, illetve a www.sharks.hu internetes oldalon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szűrővizsgálat

Az Erzsébet-kórház emlőszűrő centruma (Sopron, Győri út 15.) mammográfiás szűrővizsgálatra várja… Tovább olvasom