Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

MSZP: a kormány 90 ezer munkahelyet mentett meg

A szocialisták által támogatott kormány közel 90 ezer munkahelyet mentett meg egy év alatt a különféle támogatási programokkal; így reagált Tukacs István, az MSZP országgyűlési képviselője a Fidesz azon állítására, miszerint az MSZP-kormány a felelős a munkanélküliség növekedéséért.
Tukacs István az MTI-nek szombaton azt mondta: a Fidesz másfél éve kiiratkozott a válságkezelésből, hiszen nincs érdemi mondandója arról, hogy mi a teendő válság idején. Az MSZP-s politikus úgy vélekedett: érdemi mondanivalója és megvalósított programja a Bajnai-kormánynak van arról, hogy miként kell világgazdasági válság közepén mérsékelni a veszteségeket. Cser-Palkovics András közleményében a kormány kritikáján túl nincs egyetlen mondat sem arról, hogy miként lehet kezelni a válság hatásait - tette hozzá. Az pedig, hogy a Fidesz 10 év alatt 1 millió új munkahelyet ígérget, csak egyetlen mondatot érdemel: nagyon szegény ember aki még ígérni sem tud- fogalmazott Tukacs István.

Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője szombaton az MTI-vel azt közölte: az MSZP-kormány a felelős a munkanélküliség növekedéséért, hiszen a szocialisták alkalmatlan intézkedéseikkel rendre félrekezelik a válságot. Az ellenzéki politikus közleményében azt írta, a szocialisták alkalmatlan intézkedéseikkel félrekezelik a válságot, "ezért van most évtizedes csúcson a munkanélküliség, a hivatalos adatok szerint is 600 ezer fölött van az állástalanok száma, ami a valóságban több százezerrel magasabb is lehet". Megjegyezte: a következő kormány szakít a Gyurcsány-korszak sikertelenségével, és a munkahelyteremtés kormánya lesz. Tíz év alatt egymillió új munkahely létrehozását vállaljuk - írta a fideszes politikus.

Olvasóink írták

  • 1. achilleus 2010. január 16. 15:06
    „A Nyakói forgatókönyv szerint:
    ,,Mi a következőkben azt fogjuk hangsúlyozni, hogy az MSZP tudja, mit kell tennie az országért és mutogatunk a FIDESZ-re, hogy ők jövőkép nélküliek. - Nyakó István 2008.09.12.

    Tukacs István: (...) a Fidesz másfél éve kiiratkozott a válságkezelésből, hiszen nincs érdemi mondandója arról, hogy mi a teendő válság idején. Az MSZP-s politikus úgy vélekedett: érdemi mondanivalója és megvalósított programja a Bajnai-kormánynak van arról, hogy miként kell világgazdasági válság közepén mérsékelni a veszteségeket. Cser-Palkovics András közleményében a kormány kritikáján túl nincs egyetlen mondat sem arról, hogy miként lehet kezelni a válság hatásait - tette hozzá.

    Működik!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálra gázolta a biciklist, majd tovább hajtott

Nem tudni hogyan számol el a lelkiismeretével az a sofőr, aki kocsijával halálra gázolt egy… Tovább olvasom