Délmagyar logó

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra 0°C | 12°C Még több cikk.

Múzeumi pályázat

„ 125 éves a múzeumunk” címmel indít rajz- és fogalmazáspályázatot a mosonmagyaróvári Hansági Múzeum.
A mosonmagyaróvári Hansági Múzeumot létrehozó Moson Megyei Történelmi és Régészeti Egylet idén ünnepli megalakulásának 125. évfordulóját. Ebből az alkalomból az intézmény múzeumpedagógiai rendezvénysorozata részeként óvodásoknak és alsós diákoknak rajzpályázatot, alsó és felső tagozatos tanulóinak pedig fogalmazáspályázatot hirdetnek „125 éves a múzeumunk” címmel.
A rajzpályázatnál A/4-es méretű, szabadon választott technikájú alkotásokat várnak, amelyeknek a hátoldalán fel kell tüntetni a rajzoló nevét, életkorát, a mű címét, az óvoda, iskola nevét. A fogalmazásoknál alsósoktól legalább fél, de legfeljebb egy A/4-es kézzel írott oldalt, a felsősöktől pedig legalább egy, de legfeljebb két A/4-es kézzel írott oldalt várnak. Itt is fel kell feltüntetni az író nevét, életkorát, a fogalmazás címét, valamint az iskola nevét. A legjobbakat ajándékokkal jutalmazzák, rajzaikat pedig bemutatják az április 6-án nyíló időszaki kiállításon. A legjobb írásművekből részletek jelennek majd meg a Mosonvármegyében.
A pályaműveket a Cselley-ház (Fő út 19.) irodájában lehet leadni hétköznapokon reggel 8 és délután 3 óra között, vagy postai úton küldeni a Hansági Múzeum, Mosonmagyaróvár, Pf. 25 levelezési címre. A pályázatok leadási határideje március 23. Bővebb információ Hellebrandt Évától kérhető a 212-094-es telefonszámon vagy a hansagi_kapcsolat@gymsmuzeum.hu e-mail címen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Múzeumi átszervezés

A csornai és kapuvári múzeumok szakemberei, muzeológusai a megyei döntés nyomán nem maradnak… Tovább olvasom