Délmagyar logó

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Napbarnított Sienna

Virágokkal a hajában Sienna, a hollywoodi csillag egy új nyári szerelmet élvez. Egy fodros szoknya, egy pántos top és egy lecsüngő sapka – szokatlan viselet Sienna Milleren, és egyfajta hippi lányos külsőt kölcsönöz neki. Most azonban ezzel kevésbé törődik.
Virágfüzérrel a hajában Miller kisasszonyt a Swinging Sixties című film ejtette rabul, és úgy érezheti, hogy semmit nem visel a testén. A 25 éves színésznő, aki a Hippie Hippie Shake című filmben egy szabad szerelemben született virággyermeket alakít, Britons Margo Stilley és Cillian Murphy cimborája.

Amíg a filmezés beindult, addig Miller kisasszonynak meg kellett növesztenie a haját és szőkéből barna nővé kellett válnia. Érthető, hogy a rendező arra is megkérte, hogy rendszeresen járjon edzeni, hogy egy kissé erősebb fizikumra tegyen szert. És remélhetőleg annak sem lesz kitéve a naptejnek köszönhetően, hogy Sienna bőre leégjen.

„Nem volt szégyellős, amikor le kellett vetkőznie, és ezen egy kicsit csodálkozom is – mondta egy néző. – Mindig megdicsérték a sajátos bohókás kinézetéért és a dicséretet ruha nélkül is elnyerte."
A film, amelyet a jövő évben mutatnak be, az ausztrál író, Richard Neville hedonista emlékiratai alapján készül.

Daily Mail
Clemmie Moodie, Nyemcsok Éva

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A győri biennále biennále díjazottjai

Tovább olvasom