Délmagyar logó

2019. 04. 21. vasárnap - Konrád Még több cikk.

NB III: Bizakodó hangulatban az edzők

Csak a Csorna játszik ma, a másik három megyei gárda vasárnap lép pályára az NB III Bakony-csoportjában. Az előbbi találkozó este hatkor, míg az utóbbiak 17 órakor kezdődnek.

labdarúgás

Csorna–Sümeg. Értékes idegenbeli döntetlen után hazai környezetben győzni szeretnének a csornaiak. Ebben bízik Horváth László edző is, aki úgy gondolja, egy sikerrel még jobbá lehet tenni a búcsúi hangulatot. Fenyő és Nagy Sz. már edzenek, de még nem százszázalékos a felkészültségük, Jandó pedig megsérült. A Csorna várható kezdőcsapata: Lőre – Horváth I., Csík, Jakab, Buti, Szabados, Nyerges, Baán, Bárány, Kajtár, Hollósi.
Kapuvár–Bük. Győzelemmel kezdték a bajnokságot a kapuváriak. Csorba János edző szerint a játékosok fegyelmezettek, elszántak voltak az első fordulóban, ugyanezt várja tőlük vasárnap is. A bükiek ellen nem lesz könnyű játszani, hiszen nagyon zártan védekeznek. Péter M. sérülése miatt nem szerepelhet. A tervezett kezdőcsapat: Kleizer – Horváth P., Bencsics, Tóth B., Szűcs, Hegyi, Deák, Dezamics, Szpevár, Licskai, Füsi.
Sárvár–SVSE-GySEV. A soproni csapat edzője, Halász Ernő elmondta: Varga A. és Horváth S. sérülés miatt biztosan nem játszhat, de munkahelyi elfoglaltság miatt Horváth B. is kihagyja a találkozót. A tervezett kezdőcsapat: Fentős – Pinezits, Katona, Somogyi, Bácskai, Reineck, Párkányi, Szabó A., Török, Varga B., Varga D.
Jánossomorja–Keszthely. Nehéz kilencven percre számít a jánossomorjai gárda edzője, ifj. Drobnitsch Tamás, mivel mostani ellenfelük jó csapat, s nyert az első fordulóban. Ennek ellenére hazai környezetben meg kell szerezni a három pontot, mondta a szakvezető. Eltiltott nincs, Hegedűs viszont sérült. A Jánossomorja várhatóan így lép pályára: Sipőcz – Plachy, Horváth Z., Rozsos, Drobnitsch V., Koltai, Buza, Horváth J., Görgics, Szalka, Papp I.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Változó idők

Bár Az utolsó metró már elment, Catherine Deneuve és Gérard Depardieu ismét találkoznak. Egy férfi… Tovább olvasom