Délmagyar logó

2019. 05. 25. szombat - Orbán Még több cikk.

Nem elmebeteg Tasnádi Péter

Mégsem elmebeteg Tasnádi Péter volt vállalkozó, akit sikkasztás mellett azzal is vádolnak, hogy utasítást adott volt felesége megölésére.
Tasnádi Péter jogerős büntetését korábban éppen a kóros elmeállapotát kimondó szakértői vélemény alapján csökkentette a bíróság. Az Egészségügyi Tudományos Tanács igazságügyi szakértői testülete március 13-án vizsgálta meg Tasnádi Pétert. A bizottság munkájában két elmeorvos, két orvosszakértő és egy pszichológus vett részt.

A testület szerint a Tasnádi Péter agysorvadásáról és beszámíthatatlanságáról szóló, korábbi szakértői vélemények megalapozatlanok. A védelem felkérésére dolgozó szakértők túlértékelték Tasnádi pszichés tüneteit, egyes tüneteknek túlzott jelentőséget tulajdonítottak, következtetéseik pedig eltúlzottak voltak. A jelentés alapján büntetőeljárás indulhat azok ellen a szakértők ellen, akik Tasnádit korábban beszámíthatatlannak mondták. Az ügyészség várhatóan perújítást kér, hogy a bíróság állítsa vissza az eredeti ítéletet.

Olvasóink írták

  • 2. raffy2 2008. június 26. 20:29
    „hát persze,hogy nem elmebeteg.csak annak akarja magát tettetni,hogy megússza a dutyit,ami már inkább wellnes szálloda ,mint börtön.mindenkit meg kell büntetni,aki ezzel érvelt,hogy a tasnádi hülye.azért arra kiváncsi lennék,hogy miből fizeti ezeket az ügyvédeket?dutyiba az ilyenekkel,és dolgoztatni őket keményen!!!!”
  • 1. Vili 2008. június 26. 10:41
    „Csak az, aki hisz neki! Na meg a kormánynak.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Életveszélyesen megfenyegették a tanúskodó parkolóőrt

Életveszélyesen megfenyegették a parkolási maffia ügyének koronatanúját. Duka József parkolóőrnek… Tovább olvasom