Délmagyar logó

2019. 02. 16. szombat - Julianna, Lilla -2°C | 11°C Még több cikk.

Nem gyújtogattak Tatárszentgyörgyön szombaton

Az eddigi adatok szerint már szinte biztos, hogy nem szándékos gyújtogatás miatt kapott lángra egy családi ház szombaton este Tatárszentgyörgyön - közölte Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
A tűz eloltása után sikerült azonosítani a tűzfészket, amiből a tűzoltók arra következtettek, hogy valószínűleg egy fűtőberendezés okozta a tüzet. A pontos okokat egyébként még vizsgálták. Mivel a szándékosság kizárható, ezért a rendőrség nem nyomoz gyújtogatás miatt.

Korábban Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat elnöke a Független Hírügynökségnek azt mondta az épület szomszédságában élők beszámolójára hivatkozva, hogy Molotov-koktélt dobtak a házra. A szomszédok azt is elmondták, hogy két embert láttak menekülni az épülettől.

A ház nem messze van attól, amelyiket hétfőn gyújtották fel: akkor az épületből menekülő családra rá is lőttek, egy négyéves kisgyermek és édesapja meghalt. A most kigyulladt épületben nem volt senki, sérültek nincsenek.

Olvasóink írták

26 hozzászólás
12
 • 26. tahoszegedi 2009. március 02. 09:02
  „ezabaj....”
 • 25. aranka2 2009. március 01. 23:32
  „Tahókám, én itt vagyok otthon.”
 • 24. tahoszegedi 2009. március 01. 21:07
  „aranka2!

  Ehmud Olmert vár otthon.....”
 • 23. tahoszegedi 2009. március 01. 21:06
  „CIGÁNYHISZTÉRIA !!!!”
 • 22. aranka2 2009. március 01. 18:56
  „Dodó, a ´salom´ azt jelenit: békét. Legyen neked is béke. (A ´h´ magyar szövegben felesleges, az az angolok kedvéért van ott, hogy a ´s´ betűt s-nek ejtség, ne sz-nek)
  Flexsnake, a 18. sz. bejegyzséeddel tökéletesen egyetértek, kivéve az utolsó két sor, amit nem tartok igaznak, kitalálni meg végképp nem tudom, (ti. biztosan nem a "rasszistázó" ballibek miatt, mert az hülyeség lenne)”
 • 21. dodó 2009. március 01. 17:40
  „2. hozzászólás aranka2 2009.03.01. 09:14

  SHALOM!”
 • 20. flexsnake 2009. március 01. 17:31
  „ÉS mindjárt kezdhetné kolompár a bocsánatkérést a magyarozásaiért meg a gyanúsítgatásaiért. Morvai is tartozik még bocsánat kéréssel.
  Régen volt olyan vád hogy hazaárulás. Volt is büntetése.”
 • 19. xene@freemail.hu 2009. március 01. 16:16
  „Na. látjátok...kb. hasonló a helyzet, amikor a szlovákokat, románokat és szerbeket magyar-veréssel gyanúsítják (szinte mindig)...attól, hogy valaki más nemzetiségű, nem biztos, hogy csak amiatt támadták meg. Lehet egyszerű bosszú is a háttérben...pl. pénzügyi viták, megcsalás stb... és ez nagyon undorító...mert megbélyegzünk egy népet, egy tagja miatt...nemlétező (vagy nem gyakran előforduló) dolgok miatt...úgyhogy ezekkel az uszításokkal le lehet állni...mindenki részéről...”
 • 18. flexsnake 2009. március 01. 13:36
  „Egy bitangkemény kormányzást kell felállítani ami eltörli a kisebbségi jogokat a többség érdekében.
  Mert ezek a kisebbségi jogok védik a cigánybűnözőket, ez a bűnözés politikailag támogatott melegágya.
  Senkit ne bántsanak azért mert cigány, senkit sem azért mert fehér. Ezért soha sehol egyáltalán témának sem szabad lennie hogy egy áldozat vagy elkövető cigány-e vagy nem. Ugyanúgy szájára kell csapni aki azt mondja hogy mert a cigányok és annak is aki azzal védi hogy mert ő cigány. Mert akár cigány akár nem megilleti a védelem és ránézve is kötelező a törvények betartása. Amint valaki bűncselekménybe keveredik, azonnal meg kell szüntetni a nemzetiségének firtatását akkor is ha álldozat akkor is ha elkövető. Mert mindig zászlóként fogják lobogtatni a fajvédők hogy azért mert cigány... Na ez az amivel rohadtul tele a töke a többségnek akik fehérek, akik között még 10 kisebbség van mert van ruszintól kezdve még egy halom kisebbség akiknek nincsennek ilyen problémáik. Nekik miért nincsennek? Ők miért nem válnak soha rasszista támadás áldozatává őket miért nem cigányozzák le? Nem érdekes hogy egyetlen kisebbségi csoport van amelyben úgy élhetnek bűnözők hogy elég csak a rasszizmus szót kimondaniuk és hason fekszik az ország. Ezt nem lehet megoldani a felső tízezer vezetésével, nem lehet megoldani olyanokkal akik a rózsadombon verik a nyálukat mert ők életükben egyszer találkoztak cigányokkal, fogalmuk nincs mi a keservük mi a bajuk, csak azt tudják amit ilyen kolompárék szajkóznak.
  Jó ha tudod Aranka te is ugyanolyan rasszista vagy mint én és az összes többi nemcigány mert egész Európa annak tart minket. Ne keress kibúvót, el vagyunk ítélve. Kik miatt? Találd ki.”
 • 17. flexsnake 2009. március 01. 13:24
  „Nem mintha nem lenne egyikőtöknek sem igaza, de meg kell nézni mind a két oldalt és megkeresni az okokat.
  Az egyik ok hogy ez a kolompár farkast kiállt, engem idegesít.
  A másik ok hogy sok tétlen cigánynak nincs munkája, jó adjon nekik valaki, de ki?
  Miért nem ad? Azért mert nem bízik benne, miért nem bízik? Azért mert rohadt rasszista hogy 6szor szétlopták és hetedszerre nem kockáztat.
  A rasszista nem rasszistának születik, azzá teszik. Vannak határok, aki ezeket nem látja be az önmagának hazudik.
  Ha egy cigány lop a kertből és odabasz a kapanyéllel a gazda akkor nem rasszista. Akkor lenne az ha odamenne minden cigányhoz és orrbabaszná kapával, de nem teszi, védi amije van. Mondjuk úgy hogy megélhetési önvédelem.
  Senkinek nincs joga elvennie a másét, még akkor sem ha éhen hal. Éhen hal a fehérmagyar is és mégsem akar lopni.
  Aranka, védd a kisebbségi jogokat, kell is, de ne ott ahol cigány öl, ahol cigány lop. Ott véd ahol valakit azért bántanak mert fekete vagy sötétzöld. A bűncselekmények 0.000001% rasszista indíttatású, a többi csak belemagyarázás. Eredendően rasszista nincs, nem is volt soha. De van aki azzá válik mert már gyűlöli hogy minden követ megmozgatnak annak érdekében hogy megmutassák, ő a többség akinek jogai nincsenek.
  Bármibe keveredsz, próbálj védekezni azzal hogy te fehér vagy! Kiröhögnek, ha azt mondod cigány vagy, lecigányoztak, rasszisták voltak akkor már mindenki húzza be fülét-farkát mert jaj nehogy már, a büdös rasszisták..”
 • 16. achilleus 2009. március 01. 13:20
  „Miután kiderült, hogy a két felnőtt áldozatot követelő kézigránátos merényletet romák követték el, ezáltal a rasszista indíték megdőlt, érdemes visszaidézni, ki milyen kommentárokat fűzött a cikkhez, akkor:
  http://www.delmagyar.hu/belfold_hirek/kezigranatot_dobtak_egy_pecsi_csaladi_hazra_-_ket_halott/2077955/”
 • 15. nagyonnagy 2009. március 01. 13:16
  „13-as hozzászóláshoz
  Természetesen a g.h. jelzőt a gyilkosokra értem, nem mindenkire.”
 • 14. mugri 2009. március 01. 13:07
  „farrannkka kettö az a piccsafüsst amitté emlögecc nem a té szádbú gyün véletlenüll fogajid rotthadékkos hasadékajin körösztűl? he-he”
 • 13. nagyonnagy 2009. március 01. 12:50
  „12.-es
  "Én a tatárszentgyörgyi barom gyilkosokat gyűlölöm a legjobbanˇ"
  Ahol magyar áldozatok vannak és bizonyítottan cigány genetikai hulladékok az elkövetők, őket nem gyűlölöd?
  Szerintem ez a rasszizmus amit te művelsz.”
 • 12. aranka2 2009. március 01. 12:42
  „A kis picsafüst rasszistákat természetesen figyelmen kívül hagyom, Achilleusnak viszont van némi magával hozott intelligenciája. (von Haus aus), ahogy ezelőtt 60-70 évvel polgárosult magyarok/németek/zsidók mondogatták. Szóval honnan a csodából veszed a magyarság kollektív megbélyegzését? Azt írja, hogy ÉN szégyellem magamat... A magyarok között van sok rasszista. Minden más nációban vannak efféle "genetikai hulladékok", természetesen közöttünk is. A nem efféle magyaroknak természetesen az fáj legjobban, hogy közöttünk vannak, hogy mi sem vagyunk különbek, mi sem tudjuk ezt az átkot elhajtani magunkról. Mindenkinek a maga baj fáj a legjobban. Én a tatárszentgyörgyi barom gyilkosokat gyűlölöm a legjobban, bár természetes, pl. a KKK barmait is szívesen látnám megérdemelt helyükön, börtönben. Engedd meg, hogy a mi nemzetünk szégyene fájjon a legjobban, ezen akarjak javítani, ha tudok, és amennyire tudok.”
 • 11. rozator 2009. március 01. 12:39
  „A Kolompárral az a baj hogy kolompár!Meg hogy orbán!”
 • 10. hazaipalya 2009. március 01. 12:24
  „aronka,a politikád megbukott már ,kár itt hangoztatni .lejárt lemez vagy?”
 • 9. flexsnake 2009. március 01. 12:18
  „Valaki vegye már észre hogy ez a Kolompár még egy balesetből is képes rasszista indíttatást kreálni.
  Ha az én házam ég akkor meg biztos feketék gyújtogattak.
  Na ezért nem lakom Magyarországon. Itt grönlandon soha senki nem gyújt fel semmit. Még fát sem lopnak, mondjuk az nincs. De ha volna sem lopnák. És ha reggel lepisilják a kunyhó mögött a havat nem gondolom azt hogy afrikai néger akart kicseszni a reggeli kávémmal. Miért kell még ennek az idiótának is azonnal farkast kiáltania ha valami ég?
  Könnyen lehet egyszer majd tényleg jön a farkas és már senkit sem fog érdekelni.
  Mindig védtem a kisebbséget hogy pár hülye miatt ne az összes szerencsétlent basztassák, de pont akiknek az lenne a feladatuk hogy elfogadtassák őket hergelik az embereket. Ő hazudhat?”
 • 8. Mike3 2009. március 01. 12:09
  „aranka

  szégyelem, hogy magyar vagy. olvasd már el cikket! igaz, a melegítőberendezés is rasssista, ha cigány házában gyullad ki. a "szemtanúk" meg csípőből hazudtak. mit is várhattunk?:)

  Akkor most gondolom feljelentik a tűzoltókat a nem megfelelő helyszínelésért és addig csináltatják velük, amíg be nem látják, molotov koktél volt mégis :)

  ha pedig nem tetszik itthon, EL LEHET KÖLTÖZNI! a te haverod mondta :)

  "gyerekeket öl hitvány módon, este, sötétben, hátulról, a bőre színe és a származása miatt."
  -ez a mondatod pedig a cigány bűnelkövetésekről szóló cikkek 99%-ában megállni a helyét :)

  m.”
 • 7. LukSzusz 2009. március 01. 11:12
  „Kolompár Orbán szabadlábon védekezhet az ellopott 15 milla miatt?Én kések a szemétdíjjal vagy az útadóval ezek a szemetek már küldik a végrehajtót.Ilyenkor nem magyarok vagyunk? Ilyenkor romák?”
26 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vasárnaptól hosszabb sorok lehetnek Záhonynál

Március elsejétől folytatják a záhonyi Tisza-híd felújítását, ezért hosszabb sorokra, várakozásra… Tovább olvasom