Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Nem kívánta Gyurcsány halálát Stadler Mária

Bocsánatot kér Gyurcsány Ferenctől korábbi "indulatos szavaiért" Stadler Mária, elmondása szerint Budaházy György provokálta.
Múlt csütörtökön az MSZP az illetékes hatóságok határozott fellépését és Stadler Mária kormánypártból való kizárását sürgette egy nyilvánosságra került videofelvétellel kapcsolatosan, amelyen Stadler Mária egyebek mellett azt mondja beszélgetőpartnerének, Budaházy Györgynek: "ha maguk radikálisok lennének, akkor vennének stukkert és lelőnék ezt a rohadék Gyurcsányt".

A Fidesz még aznap azt közölte, hogy következményei lesznek annak a világhálóra felkerült videofelvételnek, amelyen Stadler Mária hallható. A Fidesz arra hívta fel a figyelmet, hogy az érintett nem tölt és soha nem is töltött be pártfunkciót.

Stadler Mária hétfőn közleményt juttatott el az MTI-hez, közölve: "megkövetem és szívből bocsánatot kérek Gyurcsány Ferenctől az elhangzott indulatos szavaimért. Ez a feltétele, hogy én Istentől bocsánatot nyerjek, és lelki békém helyreálljon". A videofelvétellel összefüggésben azt írta, "három évvel ezelőtt Budaházy György egy tanítványom által megrendezett, váratlan, hatszemközti találkozás alkalmával megfenyegetett, ha továbbra is terjesztem, hogy provokátor, MSZP-ügynök, jogi következményei lehetnek.

Tisztázni akartam Budaházy szerepét a politikai palettán. Megkérdeztem, hogy mitől tartja magát jobboldali radikálisnak, ha radikális, akkor miért nem Gyurcsányt lövi le és miért a Fideszt támadja.

Ő persze jól válaszolt, hiszen tudta, hogy kalózfelvétel készül. Naivan az ő provokációjának áldozata lettem. Indulatom, haragom egy vita és fenyegetettség hevében egyedül Budaházynak szólt". "Természetesen soha nem kívántam Gyurcsány Ferenc halálát" - tette hozzá Stadler Mária.

Olvasóink írták

 • 5. bánki 2011. augusztus 22. 21:05
  „Hát egy dolog biztos ! Gy. Ferenc nem volt egy matyó hímzés! Becsületesebb embert is akasztottak már ebben az országban.”
 • 4. varadipal 2011. augusztus 22. 16:51
  „Miért nem a sitten vitatkoznak?”
 • 3. pistimolnar 2011. augusztus 22. 15:50
  „Hát igen. Így lehet a szikkadt, savanykás margarinos kenyérre kenni a lejárt szavatosságú, romlott, itt - ott penészes és már büdösödő narancsos-jammot...”
 • 2. StencilAtya 2011. augusztus 22. 14:42
  „fidesz, mszp..egy kutya!!”
 • 1. klj_54 2011. augusztus 22. 14:33
  „Hiteltelen!
  Ha elismerné több becsülete lenne.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MSZP: pedagógusállásokat veszélyeztet a kormány

Az MSZP szerint a szakképzésben dolgozó pedagógusok negyede elveszítheti az állását. Tovább olvasom