Délmagyar logó

2019. 02. 22. péntek - Gerzson 0°C | 10°C Még több cikk.

Neves politikusokat is biztosítottak

„ A megyei rendőr-főkapitányság vezetése éves értékelésében jónak minősítette a soproni állomány munkáját, egy rendőr ellen sem indult fegyelmi eljárás a fővárosban történtek kapcsán” – mondta Sopronban dr. Gorgosilits Fábián megbízott megyei főkapitány.
– A megye rendőrei, így a fővárosba küldött soproni egységek is, tizenegy alkalommal biztosították a főváros helyszíneit. Közülük senki nem tanúsított olyan magatartást, amely miatt fegyelmi vagy büntetőeljárást kellett volna indítani, azaz egyszer sem lépték át a jogszabályi kereteket – jelentette ki Sopronban tartott sajtótájékoztatóján dr. Gorgosilits Fábián megbízott megyei főkapitány. Az ezredes hozzátette: a megyei, köztük soproni rendőrök is részt vettek Bush, Putyin és Tony Blair budapesti látogatása biztosítási feladatainak ellátásában.
Az elmúlt esztendő értékelésekor a megbízott megyei főkapitány kiemelten foglalkozott azokkal a három áldozatot követelő soproni gyilkosságokkal, amelyek gyanúsítottjait bravúros nyomozással sikerült elfogni. – A tettesek felelősségre vonása tart, nincsenek bizonyítási nehézségeink – tette hozzá dr. Gorgosilits Fábián, aki a kábítószeres bqnözéssel összefüggésben kifejtette: a rendőrség számára a termesztők, a beszerzők és a terjesztők jelentik a célcsoportot, nem az alkalmi fogyasztók.
Március 15-ével kapcsolatban a megbízott főkapitány elmondta, a rendőrség a határőrséggel és a polgárőrséggel közösen látja el biztosítási feladatait.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ön szerint szemetes város Sopron?

Tovább olvasom