Délmagyar logó

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Nonstop bolondozás

a Dél-Rábaközben

Huszonnégy órás játékos vetélkedőt tartanak Rábakecölben a hét végén. Az immár hagyományos rendezvénysorozaton több helyi csapat vesz részt, akik bevonják a település lakóit is a feladatok teljesítésébe.
„ Nonstop 2006” címmel ismét megtartják a huszonnégy órás játékos vetélkedőt Rábakecölben. A helyi ifjúsági önkormányzat által szervezett rendezvénysorozat pénteken este hat órától az egyik helyi vendéglátóegységben kezdődik, öt helyi csapat részvételével. A felkészülés, a „kampány” azonban már a hét elején elkezdődött. A program szerint mintegy száz különféle extrém, szellemi, ügyességi, jelmezes, zenei és egyéb jellegű feladat megoldása vár „minden idők” legtöbb Nonstop-játékosára, hiszen a szervezők elmondása szerint soha ennyi induló nem volt a játékos vetélkedőkön. A versenyek feladatainak megoldásába természetesen bevonják Rábakecöl lakosait is.
Az immár hagyománnyá vált rendezvénysorozat egyik új résztvevője a helybéli Horváth Orsolya. A tizenhét éves, Győrben tanuló diáklány elmondta: első alkalommal vesz részt a versenyen. Csapatuk, a „Tescomák” tagjai közül a nyolc lányból mindössze kettő rábakecöli. Ennek ellenére a kampány során nem maradtak el a többiektől, sőt, talán az övék a legszínvonalasabb munka. „Kevesen szurkolnak csapatunknak. Ezúton is kérnék több támogatást a helybéliektől” – mondta Horváth Orsolya.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hamis jogosítvánnyal vezetett

Sopronban, a Brennbergi úton a rendőrök igazoltattak egy soproni férfit, aki saját gépkocsijával… Tovább olvasom