Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Nov. 19.

Makk mondja: Nem muszáj mindig megoldást találni. Néha élvezhetjük a problémát is.

Kedves Doktor!
Én azt hiszem, itt nálunk valami nagyon elromlott. Itt már mindenki tudja a tutit is, meg az annak ellenkezőjét! Olyan okos mindenki, hogy attól szédül a fejem. Meg lehet ezt még valaha is javítani?
Rendszerváltó József (géplakatos régebben, most biztonsági őr)
Tisztelt József!
Önnek magyarázzam? Egy kellően nagy méretű kalapács bármit megjavít.

Doktor!
A gyerek hazajött az iskolából, hogy háromoldalas esszét kell írnia arról, ami az életben a legfontosabb. Kérdezi: szerintem? Én meg hát csak nézek és gondolkozom erősen, aztán nagyon nehezen kinyögöm azt, amit még a nagyanyáméktól tanultam: szerintem az erkölcs a legfontosabb. Gondoltam, most békén hagy és elmegy írni a füzetéhez, de a kölyök nem hagyott békén, azt mondja, magyarázzam meg, mi az, mert ő mostanában csak azt a fogalmat hallja, erkölcstelen. Adjon tanácsot, mit mondjak neki? A dolgozatot még jövő héten hétfőn be lehet adni!
Prof. Jónás János

Drága Profi!
Az erkölcsösség nem más, mint az alkalom hiánya. Aki ennél többet mond róla ma Magyarországon, az vagy külföldi, vagy nem őszinte!

Tisztelt Doktor!
Láttam egy tökjó hirdetést! Kedvet is kaptam, beiratkoztam a fitnesztanfolyamra. Azt mondták, hogy bő ruhát vegyek fel. Mondtam nekik, ha lenne bő ruhám, nem iratkoznék be egy fitnesztanfolyamra. Kérdezem és joggal: szabad hinnem ezután a reklámoknak?
Piros Rózsa Kis Virág

Kicsi Virágom!
Attól, hogy valamit lát, még nem biztos, hogy igaz! Inkább higgyen nekem, mint a saját szemének. A fogyás legbiztosabb eszköze egyébként sem a mozgás, hanem a helyes táplálkozás. Reggelente fél kiló sertészsír tisztán, ebédre néhány kanna langyos víz, este pedig egy bőségtál zöld dióból, múlt heti kenyérrel és azzal a tízóraival, amit a gyerekeink visszahoztak az iskolából.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

KIFESTŐK/karácsony 3.

A nagyításhoz kattintson a képrészletekre - ezután könnyedén kinyomtathatja a kifestőlapokat! (Ne… Tovább olvasom