Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 1°C Még több cikk.

Nyakon szúrtak egy taxist Kecskeméten

Nyakon szúrtak egy taxist szombaton reggel Kecskeméten. A férfit a füle alatt, a nyaki ütőere mellett szúrta meg egy késsel egy 17 éves fiatal.
A taxist egy kollégája szállította kórházba. Úgy tudjuk, a taxis jól van. A kecskeméti taxi diszpécser központon keresztül rendelt szombaton reggel egy nő egy autót a kiskőrösi úti MÉH-telephez. A taxis felvette a fiatal nőt és még egy férfit. Ahogy az utasokat a megrendelt helyre elszállította, a férfi közölte vele, hogy nem tud fizetni, de menjenek el egy rokonához, tőle kér pénzt. Címet nem tudott mondani, de elirányította a vezetőt. A nővel együtt kiszállt, bementek egy házba, majd rövid idő múlva vissza ült a taxiba és tovább mentek. A nő ekkor már nem tartott velük. Ahogy a taxis elindult, a férfi egy késsel a füle alatt nyakon szúrta.

A sofőr megállt, kiszállt az autóból, és leszorította a sebét. A férfi elmenekült. A taxis rádión kért segítséget, egyik kollégája szállította kórházba. Úgy tudjuk, onnan már kiengedték. A rendőrség a késelő férfit rövid idő alatt elfogta. Ellene gyilkossági kísérlet miatt indítottak eljárást.

Olvasóink írták

 • 4. törzszászlós 2008. április 28. 19:27
  „És ugye nem kell nekünka halálbüntetés. Minek is az. Talán lenne egy kis visszatartó erő. Meddig tűrjük, hogy az ilyen és hasonló esetek, csak évekkel később és mltánytalanul alulbüntetett módon legyenek jutalmazva?”
 • 3. péter g. 2008. április 06. 15:41
  „Sajnos vó volt a megérzésem! Ma du-ra kiderült az elkövetők etnikai hovatartozása!”
 • 2. péter g. 2008. április 05. 20:17
  „Az elkövetés módja kísértetiesen emlékeztet egy "jól behatárolható életvitelű" etnikumnak tisztelt embernek nem nevezhető parazita faj(ta) módszerére!”
 • 1. hehe 2008. április 05. 12:41
  „Azonnal lefejezni az elkövetőt!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendőrkézen a kerékpáros táskás rabló

Elfogták a győri rendőrök azt a férfit, aki több alkalommal is időskorú nők válláról tépte le… Tovább olvasom