Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Nyitott kapuk a gyQri egyetemi mesterszakokról

A 2007 QszétQl induló mérnöktanár és mechatronikai mérnöki mesterszakról tart tájékoztatót holnap a gyQri Széchenyi-egyetem.
Az igazgatási épület második emeleti tanácstermében 16 órától a két szak képzési rendszerérQl, a tantervekrQl, a tanulandó tantárgyakról, a követelményrendszerrQl s a munkaerQ-piaci háttérrQl adnak tájékoztatást a két képzés vezetQi, vezetQ oktatói. Az intézmény a már korábban végzett gépész és mqszaki informatikai szakirányú mérnöktanári, illetve mqszaki tanári oklevéllel rendelkezQk számára hirdeti meg elsQ alkalommal a képzést. A mérnöktanár mesterszak az Qsszel kezdQdQ tanévben levelezQ tagozaton indul. A felkészülést félévenként 4 alkalommal szervezett konzultáció segíti. A tanulmányi idQ 3 félév, amelynek során a résztvevQk szakmai és pedagógiai ismeretekkel bQvíthetik eddigi tudásukat. A mechatronikai mesterképzésre kizárólag a korábban megszerzett fQiskolai szintq gépészmérnöki, közlekedésmérnöki, mqszaki informatikai, illetve villamosmérnöki oklevéllel rendelkezQk jelentkezhetnek. A négy félé ves képzés a 2007/2008-as tanévben nappali és levelezQ tagozaton is indul.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Orbán szerint pénzbehajtás zajlik Magyarországon

Magyarországon ma egyetlen reform sem zajlik, csak pénzbehajtás van - mondta Orbán Viktor a Fidesz Jövőnk című konferencia sorozatának februári témáját lezáró rendezvényén, A Fidesz elnöke hangsúlyozta: a kormány által reformnak nevezett változtatások valójában nem vezetnek el egy jobb minőségű élethez. Tovább olvasom