Délmagyar logó

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -5°C | 2°C Még több cikk.

Október 7.

Dr. Makk mondja: Ha nem fújnának mindenféle szelek, vagy megfulladnánk, vagy iszonyatosan büdös lenne.

Uram! Szerintem minden politikus a másikra irigykedik. Ezért veszekednek annyit. Ezeknek csak saját maguk a fontos! Gondolhatnának a többi emberre is!
Sutka Gertrud

Aranyos Gertrúd!
Engedje meg, hogy kiigazítsam, az önző ember csak magára gondol. Az irigy másokra is! Ilyenformán a politikusok veszekedése rendben van.

Maga meg mit szól a villámgyors változtatásokhoz a mi városainkban? Közlekedés, dugótlanítás és a többi? Aszfaltmentesítés?
Kissch Ritus

Kicsi Rius!
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Csernus miatt írok. Maga aztán jól megkapta! Hiába megyei elmegyógyász, csak nem magát hívta meg az ETO a focistákhoz! Jött a Csernus doki, mert ő megmondja az őszintét! Remélem, most jól fel van izgulva! Úgy is kell. Senki sem lehet próféta a saját hazájában.
V. G.

Kedves G.! Ha megengedi, hogy így szólítsam! Be kell, hogy valljam, sem a focistáktól, sem Csernus dokitól nem szoktam felizgulni. Nekem ehhez a spirituális állapothoz egészen másvalakik kellenek. Ám ez nem a tárgyhoz tartozik. Az, hogy az ETO-hoz a lelki bajok kezelésére orvost hívnak, és nem helybelit valóban elgondolkodtató. Ám nem bántó a dolog, hiszen már többször megmondtam, dr. Bubó nevű híres kollégámmal együtt. Ha egy labdarúgó nem képes gólt lőni, nem a lelkével, hanem a lábával van a baj. Gyógyír pedig egyértelműen a drasztikus fizetéscsökkentés lehet.

Jó napot! Egyszerű paraszt vagyok, és a teheneim száma is alig haladja meg a háromszázat. Mégis érdekelne engem, hogy ha most nincsen nekem világhálózásom az istállóban, akkor már nem is vagyok eurista konformos? Vagy ha igen, mit kell tennem hozzá, hogy az legyek? Mert legyek azért vannak, hiába a ragasztócsík a plafonon.
Bedges Gardony Gusztáv

Tisztelt  Gusztáv!
Ne izguljon! Rövidesen a tehenekbe is bevezetik a világhálót, csak egy jó csatlakozó kell hozzá. Ezek valószínű, hogy a Bikuci 1.4-es verzióban futnak majd neki a tőgyeseknek. Akkor csak odaül a háromlábú székre, és máris bejön az egész világ. Csak időben védesse le a tehenész.com domainnevet!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb Ászok-vereség

Teke Szuperliga, férfi

BKV Előre–S. Ászok 8:0 (3426–3164). Harmadik… Tovább olvasom