Délmagyar logó

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra 0°C | 11°C Még több cikk.

Olvasni érdemes is!

A győri Radnóti Miklós Általános Iskolából 15 csapattal neveztünk az Olvasni jó! versenyre. Soha ilyen izgatottan nem vártuk a Kisalföld keddi számait, hogy aztán az iskolai könyvtárban lelkesen kereshessük a választ a könnyebb-nehezebb kérdésekre. A hat forduló során nagyon sokat megtudtunk a megye múltjáról, természeti, művészeti értékeiről. Az érdekes, változatos feladatok megoldása során ötfős csapataink összekovácsolódtak. Nem hiába dolgoztunk, kutattunk annyit!

Iskolánkból 13 csapat meghívást kapott a díjkiosztó ünnepségre, ahol szorongva vártuk az eredményhirdetést. Óriási volt az örömünk, hiszen két díjazott ötödik és egy második helyezés mellé az egyetlen első díjat is radnótis csapat nyerte! Köszönjük a Kisfaludy Károly Megyei Könyvtár munkatársainak, hogy a feladatsorokat összeállították, megoldásainkat pontozták. Óriási munka lehetett! Köszönjük a Kisalföldnek, hogy ezt a nagyon jó vetélkedőt létrehozta és támogatta.
Ezúton köszönjük meg az iskola könyvtárosának, Pölöskei Éva néninek és magyartanárunknak, Balázs Líviának a biztatást, a segítséget. Nem engedték, hogy egy-egy nehezebb feladatnál megtorpanjunk, elkeseredjünk és feladjuk. Ötleteket adtak, hogyan találhatjuk meg a kérdésekre a választ.
Elmondhatjuk, hogy nagyon jól éreztük magunkat a feladatok megoldása során s az eredményhirdetésen is, ahol külön meglepetés volt kedvenc énekesnőnk. Bízunk benne, hogy jövőre is lesz ilyen verseny, mi biztosan ott leszünk! A Radnóti-iskola csapatai nevében:
A Baglyocskák csapat, a megyei győztes

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Múzeumi átszervezés

A csornai és kapuvári múzeumok szakemberei, muzeológusai a megyei döntés nyomán nem maradnak… Tovább olvasom