Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 3°C Még több cikk.

Olvasnivaló szobanövényekről

Terry Hewitt: Kaktuszok és pozsgások

Több mint 350 növény leírása, tanácsok tartásukhoz és elhelyezésükhöz. Színes fényképekkel illusztrált növényismertető tájékoztat a növények alakjáról, méreteiről, virágairól és környezeti igényeiről. Gyakorlati tanácsok a szobanövények tartásához, ápolásához és szaporításához.
Megrendelhető: www.libri.hu


Jane Courtier:
Kertészet kert nélkül

Minden, ami a kis térben való kertészkedéshez szükséges - virágládák, erkélyek, belső udvarok. Kialakítás és tervezés, az optimális helykihasználás rejtelmei. Részletes növényismertető a legalkalmasabb fajokról - virágládában tartható tűlevelűek, fásszárú talajtakaró növények, illatos növények, egész évben dekoratív növények - gondozásukról, szaporításukról.
Megrendelhetőwww.libri.hu


Helmut Rüger-Horst Stahl: Bonsai

Hazai fákból, mint például mezei juharból, bükkből, lucfenyőből és kocsányos tölgyből csodálatos bonsaiok alakíthatók ki. Ebből a könyvből mindent megtudhatunk miniatűr fáinkról, hogy mely fás szárú növények alkalmasak, és hogyan kell őket helyesen gondozni. Ez a bevezető könyv kifejezetten azoknak szól, akik keresik a távol-keleti kultúrához vezető utat.
Megrendelhető: www.fotexnet.huAnja Flehmig-Friedrich Strauss:
Szobanövények kiválasztása és gondozása

Több mint 100 könnyen gondozható szobanövény. A növények helyének kiválasztása, helyes öntözés, ültetés és átültetés; a szobanövények szaporítása és metszése, betegségek és kártevők leküzdése. Műveletek bemutatása lépésről-lépésre. Virágablak egész évre; Problémás terek díszítése szobanövényekkel; Szobanövények gyermekek számára; Szobai szökőkutak és palackkertek.
Megrendelhető: www.libri.hu

 

Gabriele Vocke: A legszebb szoba-, balkon- és terasznövények

A legszebb 450 növény a gyakori szoba-, balkon- és terasznövények közül. A növénygondozás csínja-bínja, az ápoláshoz, szaporításhoz szükséges tudnivalók. A gyakorlatiasan megfogalmazott leírásból az érdeklődő kertkedvelő mindent megtudhat az ültetésről és az átültetésről, a megfelelő cserepekről, valamint a cserjék vagy a kisebb gyümölcsfák metszéséről.
Megrendelhető: www.libri.hu

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pótfelvételi

A győri Harmónia Művészeti Iskola felvételt hirdet a 2002/2003-as tanévre zenei előképző, ütő,… Tovább olvasom