Délmagyar logó

2019. 03. 19. kedd - József, Bánk 5°C | 12°C Még több cikk.

Ophélie apja még mindig bűncselekményt gyanít

Új eljárást és franciaországi boncolást kér a Budapesten december elején eltűnt francia diáklány családjának ügyvédje.
Francis Chouraqui a Journal du Dimanche című párizsi hetilapnak azzal indokolta mindezt, hogy a magyar rendőrség nem vizsgált ki minden emberrablásra utaló nyomot. Ophélie Bretnacher családja pedig továbbra sem hisz az öngyilkosságban vagy a balesetben, hanem bűncselekményt gyanít.

Az ügyvéd szerint is "majdnem teljesen biztos", hogy Ophélie Bretnacher holttestét találták meg a Csepel-szigetnél csütörtök este, de egyetért a magyar rendőrséggel abban, hogy teljes bizonyosságot csak a DNS-teszt hozhat. Hozzátette: reméli, hogy a holttestet már a jövő hét elején elvihetik Franciaországba, újabb boncolásra.

Arra a kérdésre, hogy a család szerint a magyar rendőrség talán nem végzett megfelelő munkát, Chouraqui így válaszolt: "Nem erről van szó. Csak nem tájékoztatták mindig egyértelműen a családot, és nem vizsgálták kellő alapossággal az esetleges bűncselekményre, emberrablásra vonatkozó feltételezéseket".

Olvasóink írták

 • 14. vovozs 2009. február 16. 15:01
  „sajnálom az apját és én nem szeretnék áténi hasonlót de mint külső szemlélő:

  mennyi felest huzott le az éjszaka? és miért mert lelki gondja volt esetleg bátorságot gyüjtött hogy megcsinálja.... a járása erőteljes határozott volt a kamerák szerint, mert dühös volt valamire és igy vezette le hogy erőteljesen ment előre.... sajna mi már( apja) nem tudjuk meg....

  nem kéne ennyire lehordani az országot....”
 • 13. No.6-Sy 2009. február 16. 09:49
  „Árulja már el nekem valaki, hogy egy két hónapos vizihulla esetében mit lehet biztosra venni?
  Nagyjából annyit, hogy meghalt.

  Tisztelem egy ember gyászát és fájdalmát, addig, amíg az nem sért másokat. Budapesten van bűnözés, másutt is van. Ám az, hogy a kedves papa Mo-t mindenáron egy inkompetens hülyékből álló, bűnözői hordákkal teli országnak (Budapestet detto!) fényben akarja feltüntetni, azt meglehetősen sértőnek találom.

  Mi is mondhatnánk, hogy ő miféle szülő volt, hogy nem tanította meg a gyerekének az egészséges óvatosságot, és O. "barátai" miféle emberek, hogy képesek voltak őt az éjjel közepén gyalog hazaengedni egy kétmilliós nagyvárosban?! Úgy tűnik a cikkekből, hogy bármiféle bajban is volt ez a szegény kislány, amikor szüksége lett volna arra, hogy odafigyeljenek rá, valójában senki sem volt mellette. Akár elrabolták és megölték, akár önmaga tett pontot az élete végére. "Temessétek el a holtakat...!"”
 • 12. Piki 2009. február 16. 09:46
  „És egyáltalán.....?!
  Miért flangált a lány egymaga a nagy büdös pesti éjszakában.....?!”
 • 11. spiler 2009. február 16. 08:28
  „RÉSZVÉTEM!
  DE! MILYEN ALAPON NEM BIZIK A MAGYAR RENDŐRSÉGBEN,A SZAKÉRTŐKBEN ÉS EGYELTALÁN MAGYARORSZÁGBAN.........MÉRT ENGEDTE IDE A LÁNYÁT?AZ ISKOLÁINK VANNAK OLYAN JÓK MINT A NYUGATIAK?MÉRT NEM VOLT VELE A BARÁTJA,ESTLEG ÉVFOLYAM TÁRSA........SOK AKÉRDÉS ,DE HALOTTRÓL JÓT VAGY SEMMIT........MEGÉRTEM A SZÜLŐ FÁJDALMÁT,DE NEMBIZTOS.HOGY A VÁDASKODÁS JÓ VÁLASZ BÁRMIRE IS.”
 • 10. Hmmm... 2009. február 16. 08:27
  „Szamomra az a legfajdalmasabb, hogy egyesek dobbenetesen erzeketlenek es durvak. Gondolom, sajat eletukben is hasonlo keppen dolgozzak fel a tragediakat. Ok azok, akik sosem szomoruak es sosem boldogok. Az az , nem emberek!”
 • 9. zoltanz 2009. február 15. 22:00
  „Az elrablás teória remény arra, hogy még életben van. Ha úgy tetszik, időnyerés, felkészülni lélekben a Tuudomásulvételre....”
 • 8. flexsnake 2009. február 15. 21:31
  „Halottról ne beszélj így, ő nem tehet róla ha az apja fájdalmában túl lő a célon. Ezt nem lehet feldolgozni, csak együtt élni vele. Majd megnyugszik ha már ott is elvégezték a boncolást. Csak ezt az egész Magyarország-képet csúnyán átfestette. Hirtelen hogy elhallgattak azok is akik szerint elrabolták meg cigányok voltak meg egyéb...
  Túl gyorsan ítélkezünk.”
 • 7. sima 2009. február 15. 21:14
  „Részvétem Ophélie apjának , de most már több a soknál amit művel. Egy egész ország az ő drogozó elkényeztetett lányát kereste és még pofátlan nyilatkozatokat is tett az újságokban. Most hogy meglett a hulla , adják ki neki és húzzon haza vele a francba.
  Piki igazad van..”
 • 6. zoltanz 2009. február 15. 20:42
  „5!
  Így igaz, Flex, ezt mondtad, emlékszem rá. Akkor, bár nem ugrottam neked, de rendesen bedurrant az agyam attól, hogy olyan hideg tárgyilagossággal jelentetted ki a véleményedet. Az utolsó bekezdésedet olvasva már értem.”
 • 5. flexsnake 2009. február 15. 20:04
  „Nem hiszem hogy érzéketlen lennék, mivel én is elvesztettem már párom és gyermekem is. De nem gyártok hülye elméleteket. Decemberben írtam hogy év elején találják meg, legalább 2 hónap és lám. Nem az ujjamból szoptam.
  Előfordul hogy kapok úgymond üzeneteket vagy megérzek dolgokat. Az erőszakos halált haltak másképpen üzennek.”
 • 4. achilleus 2009. február 15. 19:21
  „1. hozzászólás flexsnake 2009.02.15. 17:00
  Tényleg szánalmas, főképp az, hogy ezt a témát - akár történik valami új, akár nem - állandóan az első oldalon látom.”
 • 3. Vic 2009. február 15. 18:24
  „Ti pedig érzéketlenek vagytok. Ennyi. Sajnos....”
 • 2. Piki 2009. február 15. 17:39
  „Már tele a hócipőm ezzel az alakkal.
  Vegye már tudomásul, hogy halott a lánya, kidobta a Duna és ennyi.
  Ne gyártsa már a hülye elméleteit, mert ez már több mint szánalmas....!!!!!!”
 • 1. flexsnake 2009. február 15. 17:00
  „Ez már szánalmas. Húzza el évekig majd bele is rokkan. Az öngyilkosságot nehezebb feldolgozni. Látszólag minden rendben van és egyszer csak vége.
  Aki meghal az nem megy el teljesen, üzen ha figyel az ember. Vannak akik érzékenyek ezekre a dolgokra. Keressen fel egy ilyen embert és mesélni fog odaátról.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hazamehettek a Becsület Napján előállítottak

Még az éjjel elengedték a rendőrök azt a 11 embert, akiket szombaton állítottak elő a fővárosban.… Tovább olvasom